Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

XYO-kopen-bij-bitvavo

XYO stijging – XYO (XYO) stijgt precies 100% binnen 24h

XYO (XYO) stijging. XYO stijgt de afgelopen 24h met maar liefst 100% en lijkt de weg naar boven weer te hebben gevonden. Wat hier verder aan de hand is lees je in ons artikel. 

Over XYO 

XYO (XYO) heeft zich als doel gesteld om gegevens te verbeteren ten aanzien van eldigheid, zekerheid en waarde. Dit om ervoor te zorgen dat het systeem bestand is tegen aanvallen van buitenaf. Het netwerk van dit platform heeft vier verschillende componenten: Sentinels, Bridges, Archivists, en Diviners. Dit alles te zamen zorg ervoor dat het gedecentraliseerde netwerk in staat is cryptografische beveiliging te combineren met actuele gegevens.

1d Timeframe

Op de dagelijkse timeframe zien we luid en duidelijke de uitbraak van XYO. Deze munt wist namelijk maar liefst in een dag tijd (24h) te stijgen met precies 100%. Ook lijkt er nog geen vuiltje aan de lucht en zal het level $0.011 ook nog worden meegepakt. 

Wat ook goed te zien is, is de lange consolidatie periode die vooraf gegaan is aan deze stijging. Dit ziet dat in de groene box lopende vanaf 13 juni tot en met vandaag , maar weinig is actie is geweest. Wel moeten wij bij dit soort stijgingen direct opmerken dat wat heel snel omhoog schiet, ook vaak heel snel weer naar beneden knalt. Maar laten we voor deze analyse eens de lagere timeframes erbij pakken. 

XYO-stijging-1d

1h Timeframe

Om de prijsactie goed in beeld te krijgen moeten we direct door naar de 1h of zelfs lager. Op dit 1h timeframe zien we dat de prijs zijn hoogte punt bereikte zo rond 1500 uur gistermiddag. De prijs corrigeerde even in de richting van de fib 0.5 en rondom het prijspunt van de $$0.0092. Maar lijkt sindsdien de weg naar boven weer te hebben gevonden. Op de lagere timeframes zien we namelijk alweer het ontstaan van higher highs en higher lows, wat natuurlijk een bullish marktstructuur is. 

Ook lijkt een Ascending Triangel zich te vormen wat een bullish continuation patroon is. Breken we dus de vorige highs kijken we weer naar boven en zien we rondom de $0.015 een interessant level liggen. Houdt er wel rekening mee dat deze koers ook snel weer kan omslaan en bij het breken van de plaatste low van $0.010 zou het wel eens hard naar beneden kunnen gaan. 

XYO-stijging-1h

XYO kopen

Wil je nu ook XYO (XYO) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

XYO (XYO) heeft zich als doel gesteld om gegevens te verbeteren ten aanzien van eldigheid, zekerheid en waarde. Dit om ervoor te zorgen dat het systeem bestand is tegen aanvallen van buitenaf. Het netwerk van dit platform heeft vier verschillende componenten: Sentinels, Bridges, Archivists, en Diviners. Dit alles te zamen zorg ervoor dat het gedecentraliseerde netwerk in staat is cryptografische beveiliging te combineren met actuele gegevens.

Wil je nu ook XYO (XYO) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer informatie over XYO (XYO), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Account aanmaken Bitvavo

Bij Bitvavo maak je snel en gemakkelijk een gratis account aan door de volgende stappen te doorlopen. En doe je dat vandaag nog hoef je ook nog eens over jouw eerste 1.000 euro geen tradingfees te betalen (Bitvavohulp cadeautje).

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is jouw account gereed voor gebruik en het aankopen van je gewenste digitale valuta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

DCG Update Statement (27-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

De onderhandelingspartijen zijn de afgelopen week dichterbij een oplossing gekomen en zijn daar positief over, zoals ook blijkt uit onder

Bitvavohulp

DCG Update Statement (20-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder [https://blog.bitvavo.com/dcg-update-statement-10-01-2023/]
gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek
met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

Afgelopen nacht heeft Genesis Chapter 11 ingediend. Dit is een belangrijke stap
in het proces

Bitvavohulp

DCG Update Statement (19-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. In verschillende internationale media, waaronder Financial Times en The Block wordt melding gemaakt van een op handen zijnde akkoord tussen

Bitvavohulp

DCG Update Statement (10-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs de afgelopen periode actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. Tegenvoorstel Gisteren, op 9 januari, ontvingen wij een (tegen)voorstel van DCG waarin werd aangeboden om in

Crypto Nieuws