Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Voyager-Token-Kopen

Voyager Token stijging – Voyager stijgt vandaag met maar liefst 60%

De digitale munt Voyager (VGX) beleeft vandaag een interessante tijd, want deze munt wist maar liefst op zijn hoogtepunt een stijging van 60% neer te zetten. Of ze dit weet vast te houden blijft natuurlijk altijd de vraag. Want overige positieve tekenen zijn nog niet aanwezig. 

Over Voyager

Voyager Token (VGX) is de eigen munt van Voyager. Oftewel de voornaamste reden waarom deze munt bestaat is het uitwisselen van waarde op dit platform. Gebruikers van het platform worden beloont daar ze VGX bezitten en kunnen mekaar onderling dus ook betalen. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe ziet het er alles behalve positief uit. Dit ondanks het feit deze munt vandaag van de bodem tot de top zo’n 60% stijging liet zien. Feit is dat Voyager-Token vanaf zijn ATH rond de $5.83 alleen nog maar lagere bodem en langere token heeft weten te printen op de charts. 

Voyager-Token-stijging

4h Timeframe

Op het 4h timeframe zien we mooie de stijging van vandaag in beeld. Helaas hebben we nog vrij weinig kunnen gainen en lijkt het er op dat de koers voor nu wordt tegengehouden door het 0.20 cent level. vanuit dit scenario is het dan ook niet vreemd dat we gewoon weer de weg naar beneden continueren en misschien zelf wel een nieuwe low gaan zetten. 

Een markt structuur verandering zien we daar de koers wel dit level weet vast te houden en vanaf deze 0.20 de beweging weer weet voort te zetten op naar het volgende level die zich zo rond de $.0.24 bevind. 

Voyager-Token-stijging

Voyager kopen

Wil je nu ook Voyager (VGX) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

DCG Update Statement (07-02-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

We zijn blij te kunnen melden dat partijen gisteravond (6 februari) in een tweede hoorzitting een tevredenstellend principeakkoord hebben voorgesteld

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we talk about the spike of Bitcoin after the Feds announcement, the performance of metaverse tokens, and more.

DCG Update Statement (27-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

De onderhandelingspartijen zijn de afgelopen week dichterbij een oplossing gekomen en zijn daar positief over, zoals ook blijkt uit onder

Bitvavohulp

DCG Update Statement (20-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder [https://blog.bitvavo.com/dcg-update-statement-10-01-2023/]
gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek
met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

Afgelopen nacht heeft Genesis Chapter 11 ingediend. Dit is een belangrijke stap
in het proces

Crypto Nieuws