Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Voyager-Token-Kopen

Voyager Token stijging – Voyager stijging zet weer door

Vorige week keken we al even naar de Voyager stijging en daar komt vandaag een nieuw hoofdstuk bij. Want ook vandaag zet VGX een mooi percentage neer van zo’n 100%.

Over Voyager

Voyager Token (VGX) is de eigen munt van Voyager. Oftewel de voornaamste reden waarom deze munt bestaat is het uitwisselen van waarde op dit platform. Gebruikers van het platform worden beloont daar ze VGX bezitten en kunnen mekaar onderling dus ook betalen. 

1d Timeframe

Vanaf de bodem op 12 juli wist Voyager al met zo’n 617% te stijgen tot bijna de $1.00. Wat volgde was een afkoelperiode van zo’n 4 dagen, waarna de prijs weer de lucht in schoot. Vanaf de correctie tot aan het hoogste punt van vandaag wist VGX zo’n 100% te stijgen. Op moment van schrijven is hier nog 50% van over (resistance 0.578). 

Voyager-Token-stijging-1d

4h Timeframe

Op het 4h timeframe zien we de beweging nog iets beter in beeld. Vraag is natuurlijk die ons allen bezig houdt gaat Voyager deze beweging de komende dagen nog vasthouden? 

Feit is dat we vandaag weer veel kracht hebben gezien bij deze munt en Voyager na een correctie weer de draad heeft opgepakt. De levels om in de gaten te houden zijn achtereenvolgens: De 0.369 wat de bodem was van de correctie. Belangrijk om dit level niet te verliezen om het bullish momentum vast te houden. 

Kijken we naar de Fibonacci correcties zien we op dit moment het level 0.5 getest worden, wat een prima logisch level is om de stijging weer vanaf te continueren. Zakken we verder door en wat ons betreft een prima level om gezond verder te gaan is het niveau rondom de 0.447. 

Maar goed de ander kant is ook mogelijk! Hetgeen ook te maken zal hebben wat er nog verder ons te wachten staat op de cryptocurrency markt. Zakt Bitcoin bijvoorbeeld weer een stuk terug, zou dit zeker ook effect kunnen hebben op de overige altcoins en dus ook voor Voyager!

Voyager-Token-stijging-4h

Voyager kopen

Wil je nu ook Voyager (VGX) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Dent (DENT) heeft als doel de telecomindustrie te decentraliseren. Oftewel is Dent van mening dat er ook in deze industrie een hoop in positieve zin kan veranderen middels de blockchaintechnologie. Op dit moment bouwt Dent aan DENTNet, een platform dat gebruikers in staat stelt om data te kopen en te verhandelen zonder tussenkomst van een traditionele telecomprovider. Het ultieme doel van Dent is om van elke zendmast een soort van micromobiel netwerk te maken. Hetgeen alle kosten aanzienlijk zou kunnen verlagen. De token van Dent, DENT Token is gebouwd op het Ethereum netwerk en kunnen gebruik worden op de marktplaats van Dent. 

Wil je nu ook Voyager (VXG) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer informatie over Voyager (VGX), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

DCG Update Statement (07-02-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

We zijn blij te kunnen melden dat partijen gisteravond (6 februari) in een tweede hoorzitting een tevredenstellend principeakkoord hebben voorgesteld

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we talk about the spike of Bitcoin after the Feds announcement, the performance of metaverse tokens, and more.

DCG Update Statement (27-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

De onderhandelingspartijen zijn de afgelopen week dichterbij een oplossing gekomen en zijn daar positief over, zoals ook blijkt uit onder

Bitvavohulp

DCG Update Statement (20-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder [https://blog.bitvavo.com/dcg-update-statement-10-01-2023/]
gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek
met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

Afgelopen nacht heeft Genesis Chapter 11 ingediend. Dit is een belangrijke stap
in het proces

Crypto Nieuws