Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Voyager-Token-Kopen

Voyager Token stijging – Voyager stijging zet door tot 275%

Advertentie 

Voyager stijging zet ook gewoon vandaag door. Daar deze munt gister al mooie winsten liet zien is ze vandaag zelfs doorgestegen met maar liefst 275%. Op de top was dit zelfs 617%

Over Voyager

Voyager Token (VGX) is de eigen munt van Voyager. Oftewel de voornaamste reden waarom deze munt bestaat is het uitwisselen van waarde op dit platform. Gebruikers van het platform worden beloont daar ze VGX bezitten en kunnen mekaar onderling dus ook betalen. 

1d Timeframe

Daar gister nog maar een heel klein staartje was te zien van de Voyager stijging, is het beeld vandaag toch wel echt heel anders. Een mooie groene kaars op de daily charts. Voyager token zette vandaag gewoon de beweging voort en wist zelfs even te komen tot een stijging van maar liefst 617%. 

Voyager-Token-stijging

4h Timeframe

Op het 4h Timeframe zien we de beweging zelfs nog beter. Daar we het gister nog hadden over de prijslevels rond de .024 en mogelijk misschien zelfs wel de 0.32. Zijn deze targets vandaag vermorzeld. Rond het middaguur wist Voyager token zelf even de 1.00 aan te raken, waarna de daling werd ingezet. 

Vraag is nu natuurlijk wat gaat de koers nu doen? Op moment van schrijven hangen we zo rond de 0.67 wat een belangrijk Fibonacci level is, te weten de 0.382. De eerste grijze box die we dan tegenkomen voor mogelijk weer wat actie ligt tussen de 0.382 en de 0.5. Normaal gesproken een level waar een prijs naar terugzakt alvorens de draad weer op te pakken. 

Maar goed na zo een harde en vooral snelle stijging, zien we ook doorgaans vaak een snelle daling. Het zou ons dan ook niet verbazen als we zelf weer terugzakken in de richting van de golden pocket. De Fibonacci 0.618 en de 0.65. 

Voyager-Token-stijging

1w Timeframe

Voor diegene die denkend we er nu bijna zijn, zeker niet. Voyager-Token is pas net begonnen als je van mening bent dat deze stijging nog wel even kan aanhouden. Want pakken we de 1w erbij zien we dat dit pas een heel klein begin is en er op de Weekly nog maar weinig is geclaimd. Voor deze chart is het dan ook belangrijk om eerst weer boven de 0.88 te komen en dit level vervolgens vast te houden, alvorens we een lever hoger kunnen gaan kijken. En dan hebben we het natuurlijk over de $2.12. 

Voyager kopen

Wil je nu ook Voyager (VGX) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

Advertentie 

Recente berichten

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today you’ll read about Kim Kardashian’s fine, EU policymakers about tax and blockchain and crypto regulation.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about a new law introduced in the UK, Disney’s latest job posting and stablecoins.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about the aftermath of the Merge and a red notice for Do Kwon.

Update on Incident: September 7

On September 7, Bitvavo experienced a technical issue which led to the personal data of eight users being shown on our app and web. We apologize for this issue, as keeping user funds and user data safe is our top priority, and want to stress that we understand your trust

Crypto Nieuws