Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Uniswap-kopen-bij-bitvavo

Uniswap stijging – Uniswap stijgt vandaag met maar liefst 20%

Uniswap stijgt vandaag met maar liefst 20% en is omweg naar de $8.00. Wat hier aan de hand is lees je in ons artikel. 

Over Uniswap

Uniswap (UNI) is zogezegd de governance token voor het bedrijf. Door deze token te bezitten kunnen eigenaren beslissingen maken over de toekomst van UNI is het governance token voor Uniswap, waardoor houders actief kunnen deelnemen aan het bestuur van het protocol. Het Uniswap-protocol is een peer-to-peer systeem ontworpen voor het exchange van cryptocurrencies (ERC-20 tokens) op de Ethereum blockchain. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe zien we mooi de stijging van Uniswap in beeld. Wat opvalt is dat deze munt al vanaf 18 juni met een interessante beweging bezig is naar boven. En vandaag kwam daar weer een mooi percentage bij en wist deze munt met nog eens 20% te stijgen. 

Uniswap-kopen-bij-bitvavo

4h Timeframe

Op het 4h timeframe zien we goed de break of structure. De koers maakte voor 18 juni lagere lows en lagere highs, waarna het begon aan de stijging. op dit moment worden er zelfs hogere highs en hogere lows neergezet, wat natuurlijk een bullishe beweging is. 

Als we er vanuit gaan dat deze beweging zich zal voortzetten, zal er dus straks weer een higher low en een higher high verschijnen op de chart. Hoewel het natuurlijk ook prima zou kunnen zijn dat de koers direct nog een stukje doorstijgt en pas daarna een higher low print. Het volgende level om in de gaten te houden in de vorige top zo rond de $8.00 (7.93). 

Uniswap-stijging

1w Timeframe

Als we even uit zoomen en het wekelijkse timeframe erbij pakken zien we de twee prachtige bodems in uit eind 20220 en 1 die we net hebben neerzet eind juli. Wel zien we in deze chart nog steeds een bearishe structuur, want hier worden nog steeds lower high en lower lows geprint. Unsidwap zal dus nog even moeten doorstijgen wil de marktstructuur ook op deze kaart verschuiven naar Bullish. Een level hier om in de gaten te houden is de $11.87. 

Uniswap-stijging

Uniswap kopen

Wil je nu ook Uniswap (UNI) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

DCG Update Statement (07-02-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

We zijn blij te kunnen melden dat partijen gisteravond (6 februari) in een tweede hoorzitting een tevredenstellend principeakkoord hebben voorgesteld

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we talk about the spike of Bitcoin after the Feds announcement, the performance of metaverse tokens, and more.

DCG Update Statement (27-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

De onderhandelingspartijen zijn de afgelopen week dichterbij een oplossing gekomen en zijn daar positief over, zoals ook blijkt uit onder

Bitvavohulp

DCG Update Statement (20-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder [https://blog.bitvavo.com/dcg-update-statement-10-01-2023/]
gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek
met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

Afgelopen nacht heeft Genesis Chapter 11 ingediend. Dit is een belangrijke stap
in het proces

Crypto Nieuws