Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

SuperFarm-kopen-bij-bitvavo

SuperFarm stijging – SuperFarm (SUPER) stijgt vandaag met 45%

SuperFarm stijging. SuperFarm stijgt vandaag met maar liefst 45% en lijkt de eerste tekenen te vertonen van een bullish move. Wat hier verder aan de hand is lees je in ons artikel. 

Over SuperFarm

SuperFarm (SUPER) is een zogenaamde cross-chain DeFi protocol wat is ontworpen en als doel heeft om elk andere token bruikbaar te maken door het te veranderen in een NFT farm zonder dat code nodig is. Het platform is druk bezig met het ontwikkelen van visuele tools die elk project in staat stelt om nieuwe farms te implementeren. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe is de groene kaars van SuperFarm goed te zien. Deze munt wist namelijk vandaag met zo’n 45% te stijgen  en lijkt de eerste hobbel te hebben genomen na een lange periode van consolidatie. Vanaf 18 juni beweegt SUPER zich in een range die op 13 juli 2022 een dubbele bodem creëerde. Een plek vanwaar de eerste stijging ontstond. 

We hebben eerste nog even de bovenzijde van de range opgezocht. Dit rondom het prijspunt van de $0.15, alvorens we zijn doorgebroken tot en met de $0.20. 

SuperFarm-stijging

4h Timeframe

Op het 4h timeframe zien we duidelijk dat we tegen een belangrijke support zijn aangelopen. Een level wat de daling inzette begin juni. Het zal ons dan ook niet verbazen dat we hier niet zo een twee drie doorheen zullen breken en eerst wat afkoeling laten zien alvorens een nieuwe beslissing te nemen. Ook staat het weekend weer voor de deur, een tweetal dagen waar het soms volatiel eraan toe kan gaan. 

Een level om zeker in de gaten te houden is de bovenzijde van de eerdere range ($0.15) en de fib levels 0.382 en 0.5. Zie ook grijze box met groene rand. 

SuperFarm-stijging-4h

SuperFarm kopen

Wil je nu ook SuperFarm (SUPER) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Over SuperFarm

SuperFarm (SUPER) is een zogenaamde cross-chain DeFi protocol wat is ontworpen en als doel heeft om elk andere token bruikbaar te maken door het te veranderen in een NFT farm zonder dat code nodig is. Het platform is druk bezig met het ontwikkelen van visuele tools die elk project in staat stelt om nieuwe farms te implementeren. 

SuperFarm kopen

Wil je nu ook SuperFarm (SUPER) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

SuperFarm Chart

Meer informatie over SuperFarm (SUPER), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

[Please find the Dutch version below]

[English] New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

* Bitvavo has decided to list Floki (FLOKI)
* From today on, the FLOKI token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Meme coin projects like Floki carry risk

Bitvavo wants to give people the opportunity

This Week in Crypto

Please find the Dutch version below.

[English] Welcome to our weekly update. Here you’ll find a brief overview of the main news and happenings in the crypto market.

1.Dutch crypto platfrom LiteBit to cease operations and set up collaboration with Bitvavo

Due to market developments, veteran Dutch crypto

Bitvavo lists Pepe (PEPE)

[Please find the Dutch version below.

[English] Introducing Pepe (PEPE)

* By popular demand, Bitvavo has decided to list Pepe (PEPE)
* From today on, the token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Please be aware of the risks involved

At Bitvavo, we embrace the evolving landscape

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. This week we discuss the SEC, the GREED token, Worldcoin, and Ledger.

Crypto Nieuws