Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Shiba-Inu-kopen-bij-bitvavo

Shiba Inu stijging – Shiba Inu (SHIB) steeg vandaag met 42%

Advertentie 

Shiba Inu (SHIB) stijging. Shiba Inu steeg vandaag met maar liefst 42% en lijkt voor nu nog niet klaar. Hoe dit precies zit lees je in ons artikel. 

Table of Contents

Over Shiba Inu 

Shiba Inu (SHIB) is een gedecentraliseerde cryptocurrency gecreëerd in augustus 2020 en in de volksmond de concurrent van DogeCoin. In tegenstelling tot Dogecoin is Shiba Inu een ERC20 token gebouwd op de Ethereum blockchain. Dit project is opgezet door individu genaamd “Ryoshi”. Niemand weet verder wie dit is of wie hier achter zit, maar misschien is dat dan ook wel het mysterieuze. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe is goed te zien hoe Shiba Inu vandaag wist uit te breken en het prijslevel van de 1282 na een stijging van zo’n 42% achter zich wist te laten. Op moment van schrijven lijken we iets te corrigeren, maar deze munt is nog niet klaar. 

Shiba-inu-stijging-1d

4h Timeframe

Als we iets inzoomen om wat meer informatie te verzamelen over deze prachtige stijging, zien we op het 4h timefram dat ook het level van de 1617 is gebroken. Dit is tevens de plek waar op dit moment om wordt gestreden. De Bulls willen nog verder en de Bears lijken het wel even goed zo te vinden, oftewel willen terug naar beneden. 

We zien dan ook veel wicks ontstaan wat natuurlijk een uiting is voor deze onderlinge strijd. Voor dit moment geven wij de Bulls nog het voordeel van de twijfel, maar uiteraard kan dit ook ieder moment zo omslaan. 

Shiba-inu-stijging-4h

1h Timeframe

We zijn naar de locale top van 1792 mooi teruggevallen naar het fib level van de 0.382 en hierboven gesloten. Kortom het lijkt erop dat SHIb nog niet klaar is en misschien nog wel even een stukje verder wilt gaan. 

Aan de andere kant zien we de correcties steeds groter worden, hetgeen ook een teken kan zijn dat de Bulls kracht aan het verliezen zijn en hiermee de Bears weer in het zadel helpen. 

Shiba-inu-stijging-1h

Als we tot slot nog even inzoomen op deze 1h kaart zien we om deze Bullish marktstructuur te houden we het level van de 1570 niet mogen verliezen. Breken we de 1690 en weet SHIB hier ook boven te sluiten is dit een teken van kracht wat dat is tot op heden helaas nog niet gelukt. Kortom de tijd zal het leren. 

Shiba-inu-stijging-1h2

Shiba Inu kopen

Wil je nu ook Shiba Inu (SHIB) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen en/of lees het hoofdstuk hieronder. Account aanmaken Bitvavo,  bank koppelen aan je Bitvavo account en je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Account aanmaken Bitvavo

Bij Bitvavo maak je snel en gemakkelijk een gratis account aan door de volgende stappen te doorlopen. En doe je dat vandaag nog hoef je ook nog eens over jouw eerste 1.000 euro geen tradingfees te betalen (Bitvavohulp cadeautje).

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is jouw account gereed voor gebruik en het aankopen van je gewenste digitale valuta.

Veelgestelde vragen over Shiba Inu-FAQ

Shiba Inu (SHIB) is een gedecentraliseerde cryptocurrency gecreëerd in augustus 2020 en in de volksmond de concurrent van DogeCoin. In tegenstelling tot Dogecoin is Shiba Inu een ERC20 token gebouwd op de Ethereum blockchain. Dit project is opgezet door individu genaamd "Ryoshi". Niemand weet verder wie dit is of wie hier achter zit, maar misschien is dat dan ook wel het mysterieuze. 

Wil je nu ook Shiba Inu (SHIB) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer informatie over Shiba Inu (SHIB), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide chart en/of de prijs vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is jouw account gereed voor gebruik en kun jij jouw Shiba Inu gaan aankopen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

Advertentie 

Recente berichten

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today you’ll read about Kim Kardashian’s fine, EU policymakers about tax and blockchain and crypto regulation.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about a new law introduced in the UK, Disney’s latest job posting and stablecoins.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about the aftermath of the Merge and a red notice for Do Kwon.

Update on Incident: September 7

On September 7, Bitvavo experienced a technical issue which led to the personal data of eight users being shown on our app and web. We apologize for this issue, as keeping user funds and user data safe is our top priority, and want to stress that we understand your trust

Crypto Nieuws