Bitvavohulp-logo-banner
Request-Network-kopen

Request Network kopen bij Bitvavo – Request Network koers (REQ)

Request Network kopen bij Bitvavo hoe doe je dat? Via de Nederlandse Broker Bitvavo koop en verkoop je snel en gemakkelijk REQ.

Over Request Network

Het Request Network is een zogezegd betalingssysteem die gebruikers voor zichzelf kunnen aanmaken en/of waar ze zelf gebruik van kunnen maken. De technologie is gebaseerd op Ethereum en werd in 2017 gelanceerd. Het mooie van deze technologie is dat de betalingstransactie worden vastgelegd op de blockchain en dus zonder tussenkomst van een derde zo worden verwerkt. REQ is daarmee een zogenaamde utility token.

REQ kopen/verkopen

Wil je nu ook Request Network (REQ) kopen of verkopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer Request Network (REQ)

 

Populaire Munten

Wil je weten welke munten / digitale valuta er nog meer beschikbaar zijn bij Bitvavo. Bekijk dan het totaaloverzicht Bitvavo. Hier vind je o.a. de munten uit de top 20 van de Coinmarketcap, zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano en Solana. Maar ook aan de minder populaire valuta is gedacht, althans aan de munten die nog niet zijn doorgedrongen tot de top 20. Denk hierbij aan Forth, RLC en Terra Classic

Bitcoinhelper-banner2
Recente berichten

Your guide to safe crypto trading

We are dedicated to providing you with a secure trading environment. Read on to learn more about the safety measures we have in place.

Bitvavo will delist Augur (REP)

Bitvavo is going to delist Augur (REP). Trading with this asset will be stopped on the 5th of October 2023.