Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

NKN-kopen-bij-bitvavo

NKN stijging – NKN stijgt vandaag met maar liefst 80%

Advertentie 

NKN stijgt vandaag met maar liefst 80% en is opweg naar de $0.20. Wat hier aan de hand is lees je in ons artikel. 

Over NKN

NKN is een project wat er al vroeg bij was in deze nog relatief jonge omgeving. NKN werd namelijk in 2018 opgericht met als doel om internetverbindingen en daarmee bandbreedte te delen. Na het eerste jaar verscheen ook direct het maannet. Hierop kunnen gebruikers NKN tokens delen en inzetten daar zij hun bandbreedte inzetten voor anderen. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe zien we mooi de stijging van NKN in beeld. Wat opvalt is dat deze munt al vanaf 15 juni met een interessante beweging naar boven bezig is. En vandaag kwam daar weer een mooi percentage bij en wist deze munt met nog eens met 80% te stijgen. Inmiddels is er al wel een groot deel verdampt en bevinden wij ons rondom het prijsniveau van de $0.12 vent. 

NKN-stijging

4h Timeframe

Op het 4h timeframe zien we goed dat de koers na het breken van  de $0.10 een enorme vlucht heeft genomen. Dit tot de locale top van 0.16. Ook is de terugtest van een belangrijk level goed waar te nemen rondom de $.1249. Het zal dit punt zijn waar de beslissing valt weer terug in de range te vallen of de stijging nog even door te zetten. 

Belangrijk levels om in de gaten te houden is natuurlijk de 0.17 zoals we die zien op de 4h kaart. En pakken we de 1d er nog even bij zien we ook de levels op de 0.21, 0.24 en de 0.30. 

NKN kopen

Wil je nu ook NKN (NKN) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

Advertentie 

Recente berichten

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today you’ll read about Kim Kardashian’s fine, EU policymakers about tax and blockchain and crypto regulation.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about a new law introduced in the UK, Disney’s latest job posting and stablecoins.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about the aftermath of the Merge and a red notice for Do Kwon.

Update on Incident: September 7

On September 7, Bitvavo experienced a technical issue which led to the personal data of eight users being shown on our app and web. We apologize for this issue, as keeping user funds and user data safe is our top priority, and want to stress that we understand your trust

Crypto Nieuws