Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

NKN-kopen-bij-bitvavo

NKN stijging – NKN stijgt vandaag met maar liefst 145%

Advertentie 

NKN daling. NKN steeg vandaag met maar liefst 145% en zet de eerdere stijging voort. Hoe dit precies zit lees je in ons artikel.

Table of Contents

Over NKN

NKN is een project wat er al vroeg bij was in deze nog relatief jonge omgeving. NKN werd namelijk in 2018 opgericht met als doel om internetverbindingen en daarmee bandbreedte te delen. Na het eerste jaar verscheen ook direct het maannet. Hierop kunnen gebruikers NKN tokens delen en inzetten daar zij hun bandbreedte inzetten voor anderen. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe is goed te zien hoe NKN vandaag na enkele dag van verlies een enorme stijging noteerde. Met maar liefst 154% wist deze munt namelijk van het 0.08 de stijgen naar de 0.21. Helaas valt ook de zien dat die stijging alweer bijna te niet is gedaan, want op moment van schrijven bevinden we ons zo rond het resistance level van de 0.12. 

NKN-stijging-1d

4h Timeframe

Dit resistance level is de bovenzijde van de range die loopt vanaf 27 juli tot en met de dag van vandaag. Het leek er in eerste omstandig op dat NKN aan de onderzijde zou uitbreken, maar het tegenovergestelde bleek waar. Want na het punt van de 0.08, wat al eerder als support heeft gediend, schoot de prijs omhoog. 

NKN-stijging-4h

1h Timeframe

Op het 1h timeframe zien we de correctie van de afgelopen uren goed in beeld. Het level van de 0.21 bleek de sterk voor de bulls waarna de koers ook zelfs de 0.17 verloor. Op moment van schrijven vinden we support op het fib level de 0.78. Opzich een zeer interessant level vanwaar een gezonde stijging in het vooruitschiet ligt. Levels om in de gaten te houden daar de koers weer naar boven kijkt, zijn de 0.17, 0.21, 0.24 en de 0.30. 

NKN-stijging-1h

NKN kopen

Wil je nu ook NKN (NKN) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen en/of lees het hoofdstuk hieronder. Account aanmaken Bitvavo,  bank koppelen aan je Bitvavo account en je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Account aanmaken Bitvavo

Bij Bitvavo maak je snel en gemakkelijk een gratis account aan door de volgende stappen te doorlopen. En doe je dat vandaag nog hoef je ook nog eens over jouw eerste 1.000 euro geen tradingfees te betalen (Bitvavohulp cadeautje).

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is je account gereed voor gebruik en het aankopen van je gewenste digitale valuta.

Veelgestelde vragen over DFIMoney – FAQ

NKN is een project wat er al vroeg bij was in deze nog relatief jonge omgeving. NKN werd namelijk in 2018 opgericht met als doel om internetverbindingen en daarmee bandbreedte te delen. Na het eerste jaar verscheen ook direct het maannet. Hierop kunnen gebruikers NKN tokens delen en inzetten daar zij hun bandbreedte inzetten voor anderen. 

Wil je nu ook NKN (NKN) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer informatie over NKN (NKN), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide chart en/of de prijs vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is jouw account gereed voor gebruik en kun jij jouw NKN gaan aankopen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

Advertentie 

Recente berichten

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today you’ll read about Kim Kardashian’s fine, EU policymakers about tax and blockchain and crypto regulation.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about a new law introduced in the UK, Disney’s latest job posting and stablecoins.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about the aftermath of the Merge and a red notice for Do Kwon.

Update on Incident: September 7

On September 7, Bitvavo experienced a technical issue which led to the personal data of eight users being shown on our app and web. We apologize for this issue, as keeping user funds and user data safe is our top priority, and want to stress that we understand your trust

Crypto Nieuws