Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Mirror-kopen-bij-bitvavo

Mirror stijging – Mirror (MIR) stijgt vandaag met zo’n 60%

Mirror stijging. Mirror stijgt vandaag met maar liefst 60% en lijkt verder uit het dal te willen klimmen. Wat hier verder aan de hand is lees je in ons artikel. 

Historische Mirror-prijsgrafiek en huidige Mirror koers.

Over Mirror

Mirror (MIR) is een DeFi protocol wat draait op het Terra netwerk. Dit met als doel om synthetische activa genaamd Mirrored Assets (mAssets) mogelijk te maken.  Deze mirrored assets bootsen het prijsgedrag van de echte activa na en geven handelaren overal ter wereld open toegang tot de prijs. De token van Mirrored assets heet MIR.

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe is de uitbraak van Mirror goed waar te nemen. Dit van de bodem tot de top rond 12.00 uur vanmiddag wist deze munt met maar liefst 63% te stijgen. Op moment van schrijven is van deze stijging nog zo’n 35% over. 

Na de bodem van 18 juni 2022 wist MIR al eens uit te breken tot een prijs van 0.25. Helaas kon dit niveau niet worden vastgehouden en zakte de koes weer helemaal terug. Zwarte lijn in de chart. Een periode van consolidatie was het gevolg, tot en met vandaag. 

Mirror-kopen-bij-bitvavo

1h Timeframe

Op de 1h chart zien we mogelijk een bull-flag gevormd worden. Dit is een bullish patroon wat zich vorm op de chart wat zou kunnen duiden op een positieve voorzetting van de prijsontwikkeling. Ook wanneer we de Fibonacci retracementool ernaast houden zien we dat de prijs een mogelijk bodem heeft gevonden zo rond de $0.24 en op de 0.5 fib. Bedenk wel dat munten die zo een snelle stijging laten zien, ook vaak heel snel weer dalen. 

Mirror-stijging-1h

Wat is een Bull Flag

Een bull flag ontstaat na een koersstijging zoals we deze in bovenstaande chart hebben waargenomen. Na de koersstijging komt de koers in een trendkanaal terecht, zie ook de twee zwarte lijnen. Dit trendkanaal kenmerkt zich door lagere toppen en lagere bodems. Over het algemeen breekt de koers opwaarts uit het trendkanaal, aangegeven met de zwarte pijl. Koersdoel (target) na de uitbraak is de lengte van de vlaggenstok gemeten vanaf de plek waar de uitbraak plaatsvind.

Bull-Flag

Mirror kopen

Wil je nu ook Mirror (MIR) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Over Mirror

Mirror (MIR) is een DeFi protocol wat draait op het Terra netwerk. Dit met als doel om synthetische activa genaamd Mirrored Assets (mAssets) mogelijk te maken.  Deze mirrored assets bootsen het prijsgedrag van de echte activa na en geven handelaren overal ter wereld open toegang tot de prijs. De token van Mirrored assets heet MIR.

Mirror kopen

Wil je nu ook Mirror (MIR) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Mirror Chart

Meer informatie over Mirror (MIR), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

[Please find the Dutch version below]

[English] New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

* Bitvavo has decided to list Floki (FLOKI)
* From today on, the FLOKI token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Meme coin projects like Floki carry risk

Bitvavo wants to give people the opportunity

This Week in Crypto

Please find the Dutch version below.

[English] Welcome to our weekly update. Here you’ll find a brief overview of the main news and happenings in the crypto market.

1.Dutch crypto platfrom LiteBit to cease operations and set up collaboration with Bitvavo

Due to market developments, veteran Dutch crypto

Bitvavo lists Pepe (PEPE)

[Please find the Dutch version below.

[English] Introducing Pepe (PEPE)

* By popular demand, Bitvavo has decided to list Pepe (PEPE)
* From today on, the token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Please be aware of the risks involved

At Bitvavo, we embrace the evolving landscape

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. This week we discuss the SEC, the GREED token, Worldcoin, and Ledger.

Crypto Nieuws