Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Marlin-KOPEN-BIJ-BITVAVO

Marlin protocol stijging – Marlin protocol (POND) stijgt vandaag met 45%

Marlin protocol (POND) stijging. Marlin protocol stijgt vandaag met maar liefst 45% en lijkt de eerste tekenen te vertonen van een bullish move. Wat hier verder aan de hand is lees je in ons artikel. 

Over Marlin protocol

Marlin (POND) is een blockchain-agnostisch permissionless relay netwerk met ingebouwde incentivization. Oftewel dit protocol is generiek en kan door de techniek met meerdere blockchains tegelijk geïntegreerd worden. POND is de token wat het platform wat een standaard ERC-20 token is. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe is de uitbraak van het Marlin Protocol mooi te zien. Als we de meetlat er even tegenaan houden zien we vanaf de bodem tot de top van vandaag een prachtige stijging van zo’n 45%. In prijs is de koers geklommen van de $0.12 begin van vandaag tot zijn hoogtepunt rond het middaguur waar de prijs de $0.18 intikte. Op moment van schrijven hangen wij zo rond de $0.15. 

Marlin-protocol-stijging-1d

4h Timeframe

Op het 4h timeframe zien wij de ontwikkeling van deze stijging mooi in beeld. Want al vanaf 13 juli maakt de koers higher highs en higher low, wat natuurlijk een bullish movement is. Hier kwam dan zelfs vandaag echt een versnelling in, dit waarschijnlijk door het doorbreken van het level rond de $0.13. Al eerder probeerde POND boven dit level te sluiten, maar lukte niet de eerste keer. 

Het beste scenario voor vandaag is het sluiten boven deze $0.13 en dus de resistance zone flippen in support. Dit correspondeert dan ook mooi met het Fibonacci level 0.5. Zakken we hierdoorheen is een volgend level weer de $0.12 waar we mogelijk dan een bounce kunnen maken vanaf de diagonale trendlijn die al geruime tijd dienst doet als supportzone. 

Marlin-protocol-stijging-4h

Target Points

Belangrijke levels om voor Marlin, POND, in de gaten te houden zijn dus de supportzones rondom de levels $0.13 en $0.12. Wanneer we op het dagelijkse timeframe omhoog kijken zien we levels zitten rondom de prijspunten $0.21, $0.26 en $0.30. Zijn we in staat dit laatste level te behalen zal dit nog eens een stijging van zo’n 100% zijn! Kortom interessante mogelijkheden voor Marlin! 

Marlin Protocol kopen

Wil je nu ook Marlin (POND) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Over Marlin Protocol

Marlin (POND) is een blockchain-agnostisch permissionless relay netwerk met ingebouwde incentivization. Oftewel dit protocol is generiek en kan door de techniek met meerdere blockchains tegelijk geïntegreerd worden. POND is de token wat het platform wat een standaard ERC-20 token is. 

Marlin kopen

Wil je nu ook Marlin (POND) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Marlin Chart

Meer informatie over Marlin (POND), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

[Please find the Dutch version below]

[English] New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

* Bitvavo has decided to list Floki (FLOKI)
* From today on, the FLOKI token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Meme coin projects like Floki carry risk

Bitvavo wants to give people the opportunity

This Week in Crypto

Please find the Dutch version below.

[English] Welcome to our weekly update. Here you’ll find a brief overview of the main news and happenings in the crypto market.

1.Dutch crypto platfrom LiteBit to cease operations and set up collaboration with Bitvavo

Due to market developments, veteran Dutch crypto

Bitvavo lists Pepe (PEPE)

[Please find the Dutch version below.

[English] Introducing Pepe (PEPE)

* By popular demand, Bitvavo has decided to list Pepe (PEPE)
* From today on, the token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Please be aware of the risks involved

At Bitvavo, we embrace the evolving landscape

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. This week we discuss the SEC, the GREED token, Worldcoin, and Ledger.

Crypto Nieuws