Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Livepeer-kopen-bij-bitvavo 2022-07-28 om 22.23.32

Livepeer stijging – Livepeer (LPT) stijgt precies 90% binnen 24h

Advertentie 

Livepeer (LPT) stijging. Livepeer stijgt de afgelopen 24h met maar liefst 90% en lijkt de weg naar boven weer te hebben gevonden. Wat hier verder aan de hand is lees je in ons artikel. 

Over Livepeer 

Livepeer (LPT) richt zich op het leveren van een streamingdienst op de blockchain. Deze oplossing zou kunnen dienen als de live media laag in de gedecentraliseerde ontwikkeling (web3) stack. De munt van dit platform, LPT, kan gebruikt worden als een incentive om het netwerk kosteneffectief en veilig te houden.

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe is de stijging en uitbraak van Livepeer goed te zien. Oftewel na een lange tijd van consolidatie lopende vanaf 20 juni tot en met vandaag zien we nu een hele mooi groene candle. Deze candle wist zelfs het hoogste punt van deze range in een beweging uit te schakelen namelijk de $10.57. 

Kort daarop volgende ook het volgende level en werd ook de $12.61 uitgeschakeld. Helaas wist LPT deze niet vast te houden, want na het bereiken van het hoogste punt boven de $15.81, zakte de koers weer terug onder het level van de $12.61. 

Livepeer-stijging-1d

4h Timeframe

Op het 4h timeframe zien we dat de koers mooi is gestopt op het fib level de 0.5. Dit rondom het prijspunt van de $12.22. Verder is er op dit moment nog weinig van de zeggen op dit timeframe. 

Livepeer-stijging-4h

1h Timeframe

Als we nog iets verder inzoomen en het 1h timeframe erbij pakken, zien we eigenlijk eenzelfde beeld als op de 4h. Als we de meetlat even op de downmove zetten zien we dat er van de in totaal 90% stijging, walweer 26% van af is. Oftewel zoals wij ook vaak zeggen, wat hard omhoog gaat, gaat meestal ook wel weer vaak hard naar beneden. 

Om bovenstaande reden is het daarom ook cruciaal om onderweg winsten te nemen, zoals op de punten daar ons ingetekend op de chart. Als we nu zouden moeten voorspellen wat deze koers nu gaat doen verwachten wij toch echt nog wat meer downside. De beweging is naar onze mening echt te snel weer down gegaan, om direct vanaf hier de draad weer op te pakken. 

Het volgende level die wij tegenkomen zakken we nog iets verder terug is de Golden pocket rondom de fib 0.618. Een zonde die ook mooi samenvloeit met de bovenzijde van de rage zoals hierboven ook benoemd. 

Livepeer-stijging-1h

Livepeer kopen

Wil je nu ook Livepeer (LPT) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Livepeer (LPT) richt zich op het leveren van een streamingdienst op de blockchain. Deze oplossing zou kunnen dienen als de live media laag in de gedecentraliseerde ontwikkeling (web3) stack. De munt van dit platform, LPT, kan gebruikt worden als een incentive om het netwerk kosteneffectief en veilig te houden.

Wil je nu ook Livepeer (LPT) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer informatie over Livepeer (LPT), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

Advertentie 

Recente berichten

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about the aftermath of the Merge and a red notice for Do Kwon.

Update on Incident: September 7

On September 7, Bitvavo experienced a technical issue which led to the personal data of eight users being shown on our app and web. We apologize for this issue, as keeping user funds and user data safe is our top priority, and want to stress that we understand your trust

The Ethereum Merge Explained

The Merge is Ethereum’s long-awaited transition from the Proof of Work consensus mechanism to Proof of Stake. This new consensus mechanism will require much less energy, and is estimated to be about 99% more energy efficient. When will the Merge take place?When exactly the merge will happen is currently

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. In this update we’re talking about the upcoming Cardano hard fork, the Merge and Argentina.

Crypto Nieuws