Bitvavohulp-logo-banner
Komodo-kopen-Bitvavo

Komodo stijging – KMD stijgt vandaag met maar liefst 85%

De digitale munt Komodo (KMD) beleeft vandaag een spannende dag van deze munt wist maar liefst op zijn hoogtepunt een stijging van 85% neer te zetten. 

Over Komodo

Komodo is een van die munten die zich richt op privacy. Oftewel biedt Komodo als sinds 2016 aan om snelle en anonieme transacties uit te voeren op hun netwerk. Het project stamt af van Cash, want is ontstaan uit dit project middels een hard for. 

Naast de focus op privacy is het bij Komodo ook mogelijk om decentrale applicaties, de zgn. dApps, smart contracts en tokens op het netwerk te bouwen. Om consensus te bereiken maakt Komodo gebruik van het Delayed Proof-of-Work, DPoW, algoritme. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse tijdframe zien we dat Komodo vanmiddag om 14.00 een prijs aanraakte van 0.34. Een stijging van maar liefst 85% in een dag. Het was wachten op een uitbraak want de munt bevond zich al geruime tijd in een consolidatiefase (52d). 

Komodo-stijging

1h Timeframe

Op de 1 uur grafiek zien we dat de Bulls het nog niet hebben opgegeven en nogmaals een gooi doen naar deze 0.34. Want na een correctie van zo’n 34% is KMD gewoon weer met een stijging bezig. De volgende levels om in de gaten te houden zijn de 0.38 en 0.46. Al zien we natuurlijk wel vaak dat na zo’n harde stijging, de dump ook even snel kan zijn. 

KMD kopen

Wil je nu ook Komodo (KMD) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Komodo-bitvavo
Bitcoinhelper-banner2
Recente berichten

Your guide to safe crypto trading

We are dedicated to providing you with a secure trading environment. Read on to learn more about the safety measures we have in place.

Bitvavo will delist Augur (REP)

Bitvavo is going to delist Augur (REP). Trading with this asset will be stopped on the 5th of October 2023.