Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Komodo-kopen-Bitvavo

Komodo stijging – KMD stijgt vandaag met maar liefst 85%

Advertentie 

De digitale munt Komodo (KMD) beleeft vandaag een spannende dag van deze munt wist maar liefst op zijn hoogtepunt een stijging van 85% neer te zetten. 

Over Komodo

Komodo is een van die munten die zich richt op privacy. Oftewel biedt Komodo als sinds 2016 aan om snelle en anonieme transacties uit te voeren op hun netwerk. Het project stamt af van Cash, want is ontstaan uit dit project middels een hard for. 

Naast de focus op privacy is het bij Komodo ook mogelijk om decentrale applicaties, de zgn. dApps, smart contracts en tokens op het netwerk te bouwen. Om consensus te bereiken maakt Komodo gebruik van het Delayed Proof-of-Work, DPoW, algoritme. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse tijdframe zien we dat Komodo vanmiddag om 14.00 een prijs aanraakte van 0.34. Een stijging van maar liefst 85% in een dag. Het was wachten op een uitbraak want de munt bevond zich al geruime tijd in een consolidatiefase (52d). 

Komodo-stijging

1h Timeframe

Op de 1 uur grafiek zien we dat de Bulls het nog niet hebben opgegeven en nogmaals een gooi doen naar deze 0.34. Want na een correctie van zo’n 34% is KMD gewoon weer met een stijging bezig. De volgende levels om in de gaten te houden zijn de 0.38 en 0.46. Al zien we natuurlijk wel vaak dat na zo’n harde stijging, de dump ook even snel kan zijn. 

KMD kopen

Wil je nu ook Komodo (KMD) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Komodo-bitvavo
Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

Advertentie 

Recente berichten

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today you’ll read about Kim Kardashian’s fine, EU policymakers about tax and blockchain and crypto regulation.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about a new law introduced in the UK, Disney’s latest job posting and stablecoins.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about the aftermath of the Merge and a red notice for Do Kwon.

Update on Incident: September 7

On September 7, Bitvavo experienced a technical issue which led to the personal data of eight users being shown on our app and web. We apologize for this issue, as keeping user funds and user data safe is our top priority, and want to stress that we understand your trust

Crypto Nieuws