Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Injective-kopen-bij-bitvavo

Injective stijging – Injective (INJ) stijgt vandaag met 70%

Injective (INJ) stijging. Injective stijgt de afgelopen 24h met maar liefst 70% en lijkt de weg naar boven weer te hebben gevonden. Wat hier verder aan de hand is lees je in ons artikel. 

Over Injective 

Injective (INJ) is een cross-chain protocol wat gebouwd is om verschillende gedecentraliseerde toepassingen op te laten functioneren. Denk hierbij aan het verhandelen van derivaten. Zo kunnen gebruikers op de injective exchange onbeperkt DeFi, futures en perpetuals openen. De zogenaamde ontwikkelaars kunnen Injective gebruiken om etherrum projecten op te bouwen.

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe is de uitbraak van Injective goed te zien. Deze munt wist vandaag namelijk met maarliefst 70% te stijgen. Van het terugtesten van het level rondom de $1.49, helemaal naar het level wat we kennen uit begin Juni rondom het prijspunt van de $2.40. 

Op moment van schrijven ondervind de koers last van de sterkte reistante rondom de $2.40, maar weet ze deze ook te breken zijn de volgende levels om in de gaten te houden de $4.34, de $6.50, de $7.41 en de $9.85. Helemaal tot aan dit laatste level spreken we over een stijging van nog zo’n 350%.

Injective-stijging-1d

4h Timeframe

Op de 4h kaart is goed te zien hoe de Injective koers een lange tijd zijwaarts heeft bewogen. Hier spreken we dan over de periode van 13 juni tot en met 5 augustus. Want op deze laatste dag wist de koers deze lange periode van consolidatie te breken en waren de eerste voorzichtige tekenen van een break-out zichtbaar. 

Ook zien we dat de koers deze break-out van het level rondom de $1.49 een aantal dagen later mooi heeft terugtest, wat resulteerde in de stijging van vandaag. Zie ook de zwarte pijlen op de onderstaande chart voor de specifieke punten. 

Waarom de prijs nu precies op het level van de $2.40 weerstand ondervind is goed te zien als je naar links kijkt op de chart. het gebied waar de horizontale pijl vanuit vertrek. Oftewel het gebied waar veel prijsactie is geweest en de koers ook lange tijd weerstand heeft ondervonden. 

Injective-stijging-4h

1h Timeframe

Om voor de komende uren te bepalen waar te koers van Injective heen gaat bewegen, moeten we natuurlijk even inzoomen en dat doen we op de 1h chart. Hier zien we ook de weerstand rondom het level van de $2.40 en de correctie waar INJ op dit moment in zit. Natuurlijk een hele gezonde beweging. Want na een dergelijke stijging hoor ook zeker een periode van afkoeling. 

Als we de Fib levels er naast houden spreken wij vaak over het punt tussen de 0.382 en de 0.5. Vaak zie je dat een koers in de een correctie tussen deze twee levels support probeert te vinden. Hetgeen je ook mooi ziet gebeuren in de trapetjes die de koers de uren daarvoor gemaakt heeft. 

Injective-stijging-1h1

Als we vanuit al deze trappetjes de fib levels tekenen ziet dat er alsvolgt uit. Zie onderstaande afbeelding. Wat men vaak zegt is dat de koers Confluence opzoekt van de verschillende fib levels. Een mooi punt met diverse fib confluences is aangeduid met de grijze balk. Hier vind je de 0.382 van de overall stijging en de 0.5 en de guldenpocket van de stijgingen daar binnen in. 

Injective-stijging-1h2

Injective kopen

Wil je nu ook Injective (INJ) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of lees het hoofdstuk hieronder. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Injective (INJ) is een cross-chain protocol wat gebouwd is om verschillende gedecentraliseerde toepassingen op te laten functioneren. Denk hierbij aan het verhandelen van derivaten. Zo kunnen gebruikers op de injective exchange onbeperkt DeFi, futures en perpetuals openen. De zogenaamde ontwikkelaars kunnen Injective gebruiken om etherrum projecten op te bouwen.

Wil je nu ook Injective (INJ) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer informatie over Injective (INJ), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Account aanmaken Bitvavo

Bij Bitvavo maak je snel en gemakkelijk een gratis account aan door de volgende stappen te doorlopen. En doe je dat vandaag nog hoef je ook nog eens over jouw eerste 1.000 euro geen tradingfees te betalen (Bitvavohulp cadeautje).

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is jouw account gereed voor gebruik en het aankopen van je gewenste digitale valuta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

DCG Update Statement (27-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

De onderhandelingspartijen zijn de afgelopen week dichterbij een oplossing gekomen en zijn daar positief over, zoals ook blijkt uit onder

Bitvavohulp

DCG Update Statement (20-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder [https://blog.bitvavo.com/dcg-update-statement-10-01-2023/]
gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek
met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

Afgelopen nacht heeft Genesis Chapter 11 ingediend. Dit is een belangrijke stap
in het proces

Bitvavohulp

DCG Update Statement (19-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. In verschillende internationale media, waaronder Financial Times en The Block wordt melding gemaakt van een op handen zijnde akkoord tussen

Bitvavohulp

DCG Update Statement (10-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs de afgelopen periode actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. Tegenvoorstel Gisteren, op 9 januari, ontvingen wij een (tegen)voorstel van DCG waarin werd aangeboden om in

Crypto Nieuws