RLC-Kopen

IExec RLC stijging – IExec RLC (RLC) steeg vandaag met 37%

IExec RLC (RLC) stijging. IExec RLC steeg vandaag met maar liefst 37% alleen bleef daar aan het einde van de dag niet zo veel meer van over. Hoe dit precies zit lees je in ons artikel. 

Over IExec RLC 

IExec RLC biedt blockchain toepassingen aan die vooral gericht zijn op schaalbaarheid, veiligheid en eenvoudige toegang tot de diensten, data-sets en computing resources. De technologie is gebaseerd op het Ethereum systeem die smart contracts bouwen en zo een virtuele cloud-infrastructuur leveren. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe is nog een heel klein staartje te zien van de RLC stijging van vandaag. Op de top steeg deze munt met maar liefst 37%, alleen is daar op moment van schrijven niets meer van over. Gelukkig vinden we nog op support waar we gister ook zijn geëindigd, rondom het prijspunt van de $1.47. 

dlc-stijging-1d

4h Timeframe

Op het 4 uur timeframe zien we mooi de beweging die RLC de laatste dagen heeft afgelegd. Van de locale bodem rondom de $0.79 tot aan de top van vandaag is dit toch stiekem zo’n 145%. En dan valt de daling van vandaag toch ineens mee. 

Wat we zien is dat we op dit moment support vinden rondom de 1.47, dit is nog een oud support level uit mei 2022. Zakken we hier doorheen komen we nog een top tegen uit begin juli zp rond het level van de $1.33. 

dlc-stijging-4h

1h Timeframe

Op de 1uur kaart hebben we er ook even een fib naast gehouden. Uiteraard ligt het er even aan vanuit welk punt je de stijging meet, maar vanaf de $1.032 zijn we door de 0.5 fib gezakt. Een ander belangrijk level, ook wel de goldenpocket genaamd, komen we tegen zo rond de $1.33. 

dlc-stijging-1h

Als we tot slot nog even uitzoomen op het 1h timeframe en de stijging pakken vanaf de bodem uit juli 2022. Zien we als we daar een fib langsleggen tot aan het hoogste punt vanvandaag een golden pocket gevormd worden rond de $1.26. Zie ook de grijze balk waarin de Confluence met de 0.78 ook goed is te zien. 

Kortom moeten de komende dagen echt gaan uitwijzen of RLC nog genoeg brandstof heeft voor een volgende weg naar boven. 

rlc-stijging-1h

IExec RLC kopen

Wil je nu ook IExec RLC (RLC) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of lees het hoofdstuk hieronder. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Over IExec RLC

IExec RLC biedt blockchain toepassingen aan die vooral gericht zijn op schaalbaarheid, veiligheid en eenvoudige toegang tot de diensten, data-sets en computing resources. De technologie is gebaseerd op het Ethereum systeem die smart contracts bouwen en zo een virtuele cloud-infrastructuur leveren. 

Exec RLC kopen

Wil je nu ook Exec RLC (RLC) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Exec RLC Chart

Meer informatie over Exec RLC (RLC), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Account aanmaken Bitvavo

Bij Bitvavo maak je snel en gemakkelijk een gratis account aan door de volgende stappen te doorlopen. En doe je dat vandaag nog hoef je ook nog eens over jouw eerste 1.000 euro geen tradingfees te betalen (Bitvavohulp cadeautje).

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is jouw account gereed voor gebruik en het aankopen van je gewenste digitale valuta.

Bitcoinhelper-banner2