Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Bitvavo-logo

Hoe kan ik contact opnemen met Bitvavo – Bitvavo support

Met Bitvavo contact opnemen kan op verschillende manieren. BitvavoHulp nodig? In dit artikel leggen wij je uit hoe je contact kunt opnemen met de support afdeling van Bitvavo. opnemen!

Table of Contents

Contact opnemen met Bitvavo

Als gebruiker kun je snel en gemakkelijk contact opnemen met Bitvavo. Dit gaat het snelst via de LiveChat op de website en/of via e-mail. Helaas is het niet mogelijk om support te krijgen door Bitvavo te bellen en/of via social media. Wij raden je in ieder geval eerst zelfs even op het hulpcentrum van Bitvavo te kijken. Hier vind je veel gestelde vragen en natuurlijk de antwoorden.

Bitvavo mailen:Ja
Bereikbaar:dagelijks
Contact LiveChat:Ja
LiveChat open:Werkdagen
Telefonisch contact:Nee
Contact post:Ja
Via social media:Nee
Fysieke winkel:Nee 

LiveChat

Wanneer je direct iemand nodig hebt kun je het beste via de liveChat contact opnemen met Bitvavo. Helaas is deze chat niet 24/7 beschikbaar en kun je deze niet gebruiken buiten de werkdagen om.

De LiveChat van Bitvavo is beschikbaar van-tot:

  • Werkdagen: 10:00 – 17:00.
  • Zaterdag: gesloten.
  • Zondag: gesloten.

E-mail

Naast de chat functie kun je ook altijd van de email mogelijkheid gebruik maken. Helaas zal de reactietijd van dit medium is langzamer zijn dan de chat functie. Bitvavo reageert doorgaan op de volgende dagen en tijden: 

  • Werkdagen: 09:00 – 21:00.
  • Weekend: 10:00 – 18:00.

De volgende emailadressen specifiek voor jouw vragen zijn: 

  • Support@bitvavo.com – voor toegang en ondersteuning op het platform.
  • Complaints@bitvavo.com – voor al je klachten die je bij Bitvavo kwijt wilt.
  • Privacy@bitvavo.com – voor hoe Bitvavo met gegevens omgaat.
  • Security@bitvavo.com – voor beveiliging en de ondersteuning daarbij.
  • Compliance@bitvavo.com – voor regelgeving en het naleven daarvan.

Veelgestelde vragen Bitvavo – FAQ

Via de website van Bitvavo kun je contact opnemen via de LiveChat. Deze is te vinden onderaan iedere pagina aan de rechter zijde. 

Helaas is het niet mogelijk om naar Bitvavo te bellen. Wel circuleert er een nummer van Bitvavo op het internet maar deze is onbereikbaar. 

Via de social media kanalen van Bitvavo is het niet mogelijk om contact op te nemen voor vragen. Je krijgt simpelweg geen reactie als je reageert via deze platformen.  

Dit is per medium verschillend. Maar het snel wordt er gereageerd via de LiveChat. Hier krijg je meestal al binnen een paar uur reactie, hetgeen via de mail wat langer kan duren. 

Bitvavo zal in eerste instantie nooit zomaar met haar gebruiker contact opnemen. Dit alleen maar daar jij zelf een vraag hebt gesteld. Pas dus goed op daar je een bericht krijgt van Bitvavo. Dit kan zomaar eens een scam en/of  hack zijn. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

DCG Update Statement (27-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

De onderhandelingspartijen zijn de afgelopen week dichterbij een oplossing gekomen en zijn daar positief over, zoals ook blijkt uit onder

Bitvavohulp

DCG Update Statement (20-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder [https://blog.bitvavo.com/dcg-update-statement-10-01-2023/]
gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek
met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

Afgelopen nacht heeft Genesis Chapter 11 ingediend. Dit is een belangrijke stap
in het proces

Bitvavohulp

DCG Update Statement (19-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. In verschillende internationale media, waaronder Financial Times en The Block wordt melding gemaakt van een op handen zijnde akkoord tussen

Bitvavohulp

DCG Update Statement (10-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs de afgelopen periode actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. Tegenvoorstel Gisteren, op 9 januari, ontvingen wij een (tegen)voorstel van DCG waarin werd aangeboden om in

Crypto Nieuws