Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Gnosis-kopen-bij-bitvavo

Gnosis stijging – Gnosis (GNO) steeg afgelopen week met 90%

Gnosis stijging. Gnosis steeg vandaag met maar liefst 18% ondanks de vele rode cijfers in de cryptocurrency markt. Hoe dit precies zit lees je in ons artikel.

Table of Contents

Over Gnosis

Gnosis (GNO)is een gedecentraliseerd platform gefocust op weddenschappen. Ze maakt hiervoor gebruik van de  Ethereum blockchain. Het GNO-token wordt gebruikt om het Gnosis-netwerk te onderhouden en dus ook veilig te houden. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe zien we mooi de weg die Gnosis de laatste tijd heeft afgelegd. Een weg die leidde tot een stijging van maar liefst 90%. Na het vormen van een dubbele bodem wist Gnosis vanaf 13 juli de weg naar boven te vinden. 

Na een uitbraak zo rond 17 juli tikte de koers al even het level rondom de 197.40 aan. Een level wat vandaag ook weer werd opgezocht en resulteerde in een stijging van zo’n 18%. Op moment van schrijven ondervind deze munt opnieuw weerstand bij dit level en is het de vraag of Gnosis deze kan doorbreken. 

Gnosis-stijging-1h

4h Timeframe

Sommige analisten spreken namelijk ook van een bearish patroon die goed te zien is op het vier uur timeframe. De koers leek in eerste instantie naar beneden te schieten, maar wist toch ineens met kracht naar boven uit te breken. Of we hier nu moeten spreken van een fake-out valt nog te bezien, daar de trendlijn ook op een andere manier getekend kan worden. 

Gnosis-stijging-4h

1h Timeframe

Het 1h timeframe geeft namelijk ook net weer een ander beeld, dan het hierboven besproken bearish patroon. Op deze kaart zien we namelijk een mooie terugtest van het level rondom de 171.7 vanuit waar de koers haar weg naar boven heeft gecontinueerd. 

Wanneer we de fib langs deze stijging leggen, zien we een interessant punt rondom de goldenpcoket en het prijslevel van de 184.6 ontstaan. Kortom is Gnosis niet in staat nu nog naar boven uit te breken, zou dit een mooi level kunnen zijn om in de gaten te houden voor de correctie. 

Gnosis-stijging-1d

Gnosis kopen

Wil je nu ook Gnosis (GNO) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen en/of lees het hoofdstuk hieronder. Account aanmaken Bitvavo,  bank koppelen aan je Bitvavo account en je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Account aanmaken Bitvavo

Bij Bitvavo maak je snel en gemakkelijk een gratis account aan door de volgende stappen te doorlopen. En doe je dat vandaag nog hoef je ook nog eens over jouw eerste 1.000 euro geen tradingfees te betalen (Bitvavohulp cadeautje).

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is je account gereed voor gebruik en het aankopen van je gewenste digitale valuta.

Veelgestelde vragen over Gnosis – FAQ

Gnosis (GNO) is een gedecentraliseerd platform gefocust op weddenschappen. Ze maakt hiervoor gebruik van de  Ethereum blockchain. Het GNO-token wordt gebruikt om het Gnosis-netwerk te onderhouden en dus ook veilig. 

Wil je nu ook Gnosis (GNO) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer informatie over Gnosis (GNO), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide chart en/of de prijs vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is jouw account gereed voor gebruik en kun jij jouw Gnosis gaan aankopen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

DCG Update Statement (27-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

De onderhandelingspartijen zijn de afgelopen week dichterbij een oplossing gekomen en zijn daar positief over, zoals ook blijkt uit onder

Bitvavohulp

DCG Update Statement (20-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder [https://blog.bitvavo.com/dcg-update-statement-10-01-2023/]
gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek
met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

Afgelopen nacht heeft Genesis Chapter 11 ingediend. Dit is een belangrijke stap
in het proces

Bitvavohulp

DCG Update Statement (19-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. In verschillende internationale media, waaronder Financial Times en The Block wordt melding gemaakt van een op handen zijnde akkoord tussen

Bitvavohulp

DCG Update Statement (10-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs de afgelopen periode actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. Tegenvoorstel Gisteren, op 9 januari, ontvingen wij een (tegen)voorstel van DCG waarin werd aangeboden om in

Crypto Nieuws