Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

EthereumClassic-kopen-bij-bitvavo

Ethereum Classic stijging – Ethereum Classic (ETC) stijgt vandaag met maar liefst 30%

Advertentie 

Ethereum Classic stijging. Ethereum Classic stijgt vandaag met maar liefst 100% en lijkt uit het dal te klimmen. Wat hier verder aan de hand is lees je in ons artikel. 

Historische Ethereum Classic-prijsgrafiek en huidige Ethereum Classic koers.

Over Ethereum Classic

Ethereum Classic (ETC)  is ontstaan op 20 juli 2016 als een afsplitsing van Ethereum. Oftewel wordt ook wel het eerste Ethereum genoemd. Net als Ethereum is Ethereum Classic een decentraal smart contract blockchain platform waar DApps op gebouwd kunnen worden.

1w Timeframe

Op het wekelijkse timeframe is de stijging van Ethereum Classic goed waar te nemen. Een stijging die is ontstaan uit de bodem en support die teruggaat toch 15 maart 2021. Of we al kunnen spreken over het feit dit nu de bodem is? 

EthereumClassic-STIJGING

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe zien we duidelijk een bodempatroon vanwaar uit de koers is ontsnapt en naar boven is uitgebroken. De afgelopen 24 uur zelfs met meer dan 30%. Omdat er maar weinig weerstand waar te nemen is op de dagelijkse chart is ons vermoeden dat we deze stijging nog even voortzetten in de richting van de 23.67. 

Maar uiteraard moeten we een correctie natuurlijk niet uitvlakken. een terugtest van de regio zo rond de $16.00 zou een prima gezonde beweging zijn, daar we daarna de weg naar boven weer zouden hervatten. Levels om onderweg naar boven in de gaten te houden zijn de 23.67, 30.64, 37.96 en de 48 rond. 

EthereumClassic-STIJGING-1d

1h Timeframe

Ethereum Classic heeft zich een lange tijd in een range bevonden die loopt van 12 juni 2022 tot en met gister de 16de July. We hebben een aantal keren tevergeefs geprobeerd aan de bovenzijde uit te breken zoals goed te zien is rond 21 juni 2022. 

Wat ons doet vermoeden dat Ethereum Classic nog niet klaar is met deze beweging is dat ze na de uitbraak een mooie terugtest van de bovenkant van de range heeft laten zien (16.88) en vanuit daar de weg naar boven heeft voortgezet. Zoals ook hierboven beschreven is een correctie alleen maar gezond. Oftewel verwachten wij ook zeker een kleine drom alvorens de weg naar boven te continueren. 

EthereumClassic-STIJGING-1h

Ethereum Classic kopen

Wil je nu ook Ethereum Classic (ETC) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Ethereum Classic (ETC)  is ontstaan op 20 juli 2016 als een afsplitsing van Ethereum. Oftewel wordt ook wel het eerste Ethereum genoemd. Net als Ethereum is Ethereum Classic een decentraal smart contract blockchain platform waar DApps op gebouwd kunnen worden.

Wil je nu ook Ethereum Classic (ETC) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer informatie over Ethereum Classic (ETC), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

Advertentie 

Recente berichten

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today you’ll read about Kim Kardashian’s fine, EU policymakers about tax and blockchain and crypto regulation.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about a new law introduced in the UK, Disney’s latest job posting and stablecoins.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about the aftermath of the Merge and a red notice for Do Kwon.

Update on Incident: September 7

On September 7, Bitvavo experienced a technical issue which led to the personal data of eight users being shown on our app and web. We apologize for this issue, as keeping user funds and user data safe is our top priority, and want to stress that we understand your trust

Crypto Nieuws