Bitvavohulp-logo-banner
Dogecoin-kopen-bitvavo

Dogecoin kopen bij Bitvavo – Dogecoin koers (DOGE)

Dogecoin kopen bij Bitvavo hoe doe je dat? Via de Nederlandse Broker Bitvavo koop en verkoop je snel en gemakkelijk DOGE.

Over Dogecoin

Dogecoin is een digitale valuta die in 2013 werd uitgegeven met in eerste plaats het doel om de draak te steken met de altcoinmarkt. Sinds de lancering heeft zich een gemeenschap gevormd rond de populaire biljardair Elon Musk die zich voornamelijk op Twitter afspeelt. De munt is zo gezegd gebaseerd op de technologie van Litecoin. Met als grootste verschil de bloktijd. Dogecoin heeft een bloktijd van 1 minuut, daar Litecoin’s 2,5 minuut nodig heeft om een blok te maken. Dogecoin is inflatoir van opzet en heeft geen aanbodlimiet, daar er van de meest populaire cryptocurrency Bitcoin en maar 21 miljoen in omloop zullen komen. 

Doge kopen/verkopen

Wil je nu ook Dogecoin (DOGE) kopen of verkopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer Dogecoin (DOGE)

 

Populaire Munten

Wil je weten welke munten / digitale valuta er nog meer beschikbaar is bij Bitvavo. Bekijk dan het totaaloverzicht Bitvavo. Hier vind je o.a. de munten uit de top 20 van de Coinmarketcap, zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano en Solana. Maar ook aan de minder populaire valuta is gedacht, althans aan de munten die nog niet zijn doorgedrongen tot de top 20. Denk hierbij aan Forth, RLC en Terra Classic

Bitcoinhelper-banner2
Recente berichten

Your guide to safe crypto trading

We are dedicated to providing you with a secure trading environment. Read on to learn more about the safety measures we have in place.

Bitvavo will delist Augur (REP)

Bitvavo is going to delist Augur (REP). Trading with this asset will be stopped on the 5th of October 2023.