Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

DFI.Money-KOPEN-BIJ-BITVAVO

DFI.Money daling – DFI.Money (YFII) daalde vandaag met maar liefst 20%

DFI.Money daling. DFI.Money daalde vandaag met maar liefst 20% en verloor een hoop van de eerdere stijging. Hoe dit precies zit lees je in ons artikel.

Table of Contents

Over DFI.Money

DFI.Money (YFII) is een project wat is ontstaan uit Yearn.Finance (YFI). Dit na onenigheid in de YFI gemeenschap. Yearn is een yield aggregator voor DeFi lending platforms. Wanneer gebruikers bijvoorbeeld hun valuta in het platform stoppen, zet deze automatisch de activa over in het protocol dat de hoogste opbrengst genereerd.  

1w Timeframe

Op het wekelijkse timeframe zien we dat DFIMoney al een aantal weken op rij aan het dalen is. Maar in de huidige week heeft de koers zeker wel een versnelling ingezet. In de onderstaande chart zien we namelijk dat DFIMoney deze week maar liefst met 40% is gedaald en hierbij ook twee belangrijke wekelijkse levels heeft verloren. De 1515 en de 1162.

DFIMoney-daling-1w

1D Timeframe

Als we iets inzoomen en het dagelijkse timeframe erbij pakken zien we dat vandaag YFII zo’n 20% heeft verloren en op dit moment support vind in de bovenste grijze box. Verliezen we deze zone kijken we onheroepelijk naar de zone daaronder en moeten we constateren dat de eerdere stijging vanaf begin juli volledig is teruggeven. 

DFIMoney-daling-1d

1h Timeframe

Het zal dus het komende weekend erg spannend worden voor DFIMoney of we nog een verdere daling gaan zien. Uiteraard zal dit ook te maken hebben met het sentiment op de algehele cryptomarkten. Interessant wel is te zien dat de Fib levels wel mooi gerespecteerd worden. Is YFII vanaf dit moment weer in staat om te stijgen zijn de weerstandslevels naar boven goed gedefineerd. 1358, 1543, 1692, 1841 en de 2054. 

DFIMoney-daling-1h

DFIMoney kopen

Wil je nu ook DFIMoney (YFII) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen en/of lees het hoofdstuk hieronder. Account aanmaken Bitvavo,  bank koppelen aan je Bitvavo account en je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Account aanmaken Bitvavo

Bij Bitvavo maak je snel en gemakkelijk een gratis account aan door de volgende stappen te doorlopen. En doe je dat vandaag nog hoef je ook nog eens over jouw eerste 1.000 euro geen tradingfees te betalen (Bitvavohulp cadeautje).

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is je account gereed voor gebruik en het aankopen van je gewenste digitale valuta.

Veelgestelde vragen over DFIMoney – FAQ

Wat is DFI.Money

DFI.Money (YFII) is een project wat is ontstaan uit Yearn.Finance (YFI). Dit na onenigheid in de YFI gemeenschap. Yearn is een yield aggregator voor DeFi lending platforms. Wanneer gebruikers bijvoorbeeld hun valuta in het platform stoppen, zet deze automatisch de activa over in het protocol dat de hoogste opbrengst genereerd.  

Waar kan ik DFI.Money kopen

Wil je nu ook DFI.Money (YFII) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Wat is de prijs van DFI.Money

Meer informatie over DFI.Money (YFII), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide chart en/of de prijs vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Hoe maak ik een account aan om EOS te kopen

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is jouw account gereed voor gebruik en kun jij jouw DFI.Money gaan aankopen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

[Please find the Dutch version below]

[English] New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

* Bitvavo has decided to list Floki (FLOKI)
* From today on, the FLOKI token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Meme coin projects like Floki carry risk

Bitvavo wants to give people the opportunity

This Week in Crypto

Please find the Dutch version below.

[English] Welcome to our weekly update. Here you’ll find a brief overview of the main news and happenings in the crypto market.

1.Dutch crypto platfrom LiteBit to cease operations and set up collaboration with Bitvavo

Due to market developments, veteran Dutch crypto

Bitvavo lists Pepe (PEPE)

[Please find the Dutch version below.

[English] Introducing Pepe (PEPE)

* By popular demand, Bitvavo has decided to list Pepe (PEPE)
* From today on, the token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Please be aware of the risks involved

At Bitvavo, we embrace the evolving landscape

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. This week we discuss the SEC, the GREED token, Worldcoin, and Ledger.

Crypto Nieuws