Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Decred-kopen-bij-bitvavo

Decred stijging – Decred (DCR) stijgt vandaag met 162%

Decred (DCR) stijging. Decred stijgt vandaag met maar liefst 53%. Wat hier verder aan de hand is lees je in ons artikel. 

Over Decred 

Decred (DCR) is als het ware de kopie van Bitcoin, oftewel vertoont dit platform erg veel gelijkenissen met onze koningsmunt. Misschien niet al te verwonderlijk daar er een aantal ontwikkelaars van van Decred vroeger aan Bitcoin waren verbonden. Het grote verschil tussen Bitcoin en Decred is dat Decred gebruik maakt van het Proof of Work en Proof of State mechanisme. Bitcoin gebruik daarentegen Proof of Work. 

1w Timeframe

Op het wekelijkse timeframe is goed te zien hoe Decred (DCR) er deze week in is geslaagd om uit haar dal te klimmen. Vanaf de bodem rondom het prijspunt $19.70 wist deze munt maar liefst zo’n 173% te stijgen. Even deze week werd zelfs al even de prijs van $68.2 aangeraakt. Een punt met veel prijsactie uit het verleden en dus ook resistance.

DCRUSDT_2022-08-06_16-03-37

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe is naast deze bizarre stijging ook een ander interssant fenomeen waar te nemen. Namelijk die van consolidatie. Wat we zien is dat Decred vandaag is uitgebroken uit de range en consolidatie periode lopende van $19.70 tot $27.50. Dit met een prachtige stijging van zo’n 162% tot gevolg. 

Op moment van schrijven bevinden wij ons zo rond het prijspunt van de $43.2, oftewel is Decred al flink aan het dalen geslagen. Zouden we hier de meetlat naast leggen, is hier sprake alweer van een verlies van zo’n 40%. 

Als we nog iets verder naar beneden kijken zien we in ieder geval twee onterssante levels liggen, die natuurlijk belangrijk zijn om in de gaten te houden. Het eerste level komen we tegen zo rond de $39.9. Een level wat lange tijd al eerder voor decred reistante is geweest. Weet DCR dit level niet te houden en deze resisatnce te flippen in support. Zakken we nog een stukje verder in de richting van de $27.5. 

Dit level is de bovenkant van de range waar DCR vandaag is uitgebroken. Uiteraard een interssant punt om terug te testen en vanuit daar waar naar boven te kijken. Want kijken we naar boven en gaan we op zoek naar interessante level zien we de $58.0 en de $67.7 als belangrijke punten waar weer weerstand geboden zal worden. 

DCRUSDT_2022-08-06_16-04-51

1h Timeframe

Als we tot slot nog even kijken op het 1h timeframe zien we niet heel erg veel informatie waar we wat mee kunnen. We zien twee mooie groene candles die de stijging van vandaag hebben mogelijk gemaakt. Ook zien we dat de daling allereerst mooi werd tegengehouden door het fib level van de 0.5. 

Helaas wist DCR dit level niet te houden en zijn we zojuist zelfs door de Golden Pocket heengezakt. Om deze reden houden we de twee prijslevels zoals hierboven ook beschreven dan ook maar goed in de gaten. 

DCRUSDT_2022-08-06_16-05-48

Decred kopen

Wil je nu ook decreet (DCR) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Over Decred

Decred (DCR) is als het ware de kopie van Bitcoin, oftewel vertoont dit platform erg veel gelijkenissen met onze koningsmunt. Misschien niet al te verwonderlijk daar er een aantal ontwikkelaars van van Decred vroeger aan Bitcoin waren verbonden. Het grote verschil tussen Bitcoin en Decred is dat Decred gebruik maakt van het Proof of Work en Proof of State mechanisme. Bitcoin gebruik daarentegen Proof of Work. 

Decred kopen

Wil je nu ook Decred (DCR) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Decred Chart

Meer informatie over Decred (DCR), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

[Please find the Dutch version below]

[English] New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

* Bitvavo has decided to list Floki (FLOKI)
* From today on, the FLOKI token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Meme coin projects like Floki carry risk

Bitvavo wants to give people the opportunity

This Week in Crypto

Please find the Dutch version below.

[English] Welcome to our weekly update. Here you’ll find a brief overview of the main news and happenings in the crypto market.

1.Dutch crypto platfrom LiteBit to cease operations and set up collaboration with Bitvavo

Due to market developments, veteran Dutch crypto

Bitvavo lists Pepe (PEPE)

[Please find the Dutch version below.

[English] Introducing Pepe (PEPE)

* By popular demand, Bitvavo has decided to list Pepe (PEPE)
* From today on, the token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Please be aware of the risks involved

At Bitvavo, we embrace the evolving landscape

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. This week we discuss the SEC, the GREED token, Worldcoin, and Ledger.

Crypto Nieuws