Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Bitvavohulp

DCG Update Statement (19-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

In verschillende internationale media, waaronder Financial Times en The Block wordt melding gemaakt van een op handen zijnde akkoord tussen de schuldeisers, DCG en Genesis. Daarbij wordt een situatie beschreven van een “pre-negotiated Chapter 11”.

Hieronder leggen we uit wat dat scenario zou kunnen betekenen.

Pre-negotiated Chapter 11Een pre-negotiated Chapter 11 zou betekenen dat er een herstructurering plaatsvindt bij Genesis waarbij er vooraf overeenstemming is bereikt over de terugbetalingsregeling tussen DCG, Genesis en een ruime meerderheid van de schuldeisers.

“Chapter 11” (“faillisementsbescherming”) wordt hierbij als middel gebruikt om de vooraf overeengekomen uitkomst (pre-negotiated) te realiseren. Als voordeel van een pre-negotiated Chapter 11, geldt dat deze route doorgaans sneller uitgevoerd kan worden.

OvereenkomstEerder hebben we al gemeld dat er een voorstel op tafel lag waarin alvast 70% zou worden terugbetaald in een voor Bitvavo acceptabele termijn, en dat over de resterende 30% nog discussie was.

In de afgelopen dagen zijn deze gesprekken over dit restant verder gevorderd. Vanuit de vertrouwelijkheid van de onderhandelingen kunnen we over het concrete onderhandelingsresultaat pas verdere mededelingen doen als de onderhandelingen volledig afgerond zijn.

Koersrisico crypto’s afgedektVerder hebben wij van verschillende media de afgelopen dagen vragen gekregen over potenti?le koersrisico’s. Wij hechten er aan te communiceren dat het koersrisico dat wij eventueel zouden lopen, afgedekt is.

Zekerheid voor klantenZoals eerder aangegeven heeft de huidige situatie met betrekking tot DCG geen impact op de klanten van Bitvavo, haar platform en haar dienstverlening. Bitvavo staat garant voor het uitstaande bedrag en heeft daarmee het risico van haar klanten overgenomen.

Vragen?Wij stellen onze klant voorop. Dit zeggen we niet alleen, maar doen we ook daadwerkelijk. Onze sterke, onafhankelijke financi?le positie stelt ons in staat om op deze manier te handelen.

We zullen onze klanten actief blijven informeren over de ontwikkelingen. Neem voor vragen contact op met support@bitvavo.com of kijk bij de veelgestelde vragen.

Klanten – support@bitvavo.comZakelijke klanten – corporate@bitvavo.comPers – press@bitvavo.comRead MoreBitvavo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

DCG Update Statement (27-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

De onderhandelingspartijen zijn de afgelopen week dichterbij een oplossing gekomen en zijn daar positief over, zoals ook blijkt uit onder

Bitvavohulp

DCG Update Statement (20-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder [https://blog.bitvavo.com/dcg-update-statement-10-01-2023/]
gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek
met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

Afgelopen nacht heeft Genesis Chapter 11 ingediend. Dit is een belangrijke stap
in het proces

Bitvavohulp

DCG Update Statement (19-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. In verschillende internationale media, waaronder Financial Times en The Block wordt melding gemaakt van een op handen zijnde akkoord tussen

Bitvavohulp

DCG Update Statement (10-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs de afgelopen periode actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. Tegenvoorstel Gisteren, op 9 januari, ontvingen wij een (tegen)voorstel van DCG waarin werd aangeboden om in

Crypto Nieuws