Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Bitvavo-logo

Crypto verkopen en terugstorten op uw bankrekening bij Bitvavo

Hoe moet je euro tegoeden terugstorten op je eigen rekening? In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je dit doet. 

Bitvavohulp-Bitvavo-ideal

Het terugstorten van tegoeden van je Bitvavo account naar jouw eigen rekening is bij Bitvavo een fluitje van een cent. Let er wel op dat je alleen euro’s terug kunt storten naar je bankrekening en je dus eerst jouw crypto dient te verkopen. Een instructie hoe je jouw digitale valuta moet verkopen vind je hier.

Doorloop de volgende stappen:
  1. Log uiteraard eerst in op je Bitvavo account
  2. Ga naar het Dashboard en klik op ‘Tegoed opnemen’, zie ook onderstaande afbeelding.
  3. Geef aan hoeveel euro je wilt terugstorten naar je bankrekening. En kies, mocht je meerdere bankrekeningen hebben gekoppeld, voor de juiste bankrekening. Klik daarna op ‘Doorgaan’.

    SelectAmountAndBankAccount.png

  4. Voor het terugstorten is uiteraard de 2FA benodigd. Vul de code in en klik op ‘Bevestigen’.
    ConfirmWithdrawal.png

Na het succesvol terugstorten van de tegoeden verschijnt het volgende scherm. Houdt er rekening mee dat het op sommige dagen wel enige tijd kan duren voordat de transactie is afgerond. Over het algemeen is dit maximaal één werkdag voor Nederlandse bankrekeningen en twee werkdagen voor een buitenlandse rekening.

WithdrawalConfirmed.png

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

DCG Update Statement (27-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

De onderhandelingspartijen zijn de afgelopen week dichterbij een oplossing gekomen en zijn daar positief over, zoals ook blijkt uit onder

Bitvavohulp

DCG Update Statement (20-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder [https://blog.bitvavo.com/dcg-update-statement-10-01-2023/]
gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek
met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

Afgelopen nacht heeft Genesis Chapter 11 ingediend. Dit is een belangrijke stap
in het proces

Bitvavohulp

DCG Update Statement (19-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. In verschillende internationale media, waaronder Financial Times en The Block wordt melding gemaakt van een op handen zijnde akkoord tussen

Bitvavohulp

DCG Update Statement (10-01-2023)

Please find the English version below. [Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs de afgelopen periode actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen. Tegenvoorstel Gisteren, op 9 januari, ontvingen wij een (tegen)voorstel van DCG waarin werd aangeboden om in

Crypto Nieuws