Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Bitvavo-logo

Bitvavo Helpcentrum – Kom in contact met de support afdeling van Bitvavo

Advertentie 

Heb je een vraag aan Bitvavo, of kom je ergens niet uit? Bekijk dan eerst het Helpcentrum van Bitvavo, voor de veel gestelde vragen en antwoorden. 

Bitvavo Helpcentrum

Het fijne aan Bitvavo is dat ze een zeer uitgebreide helpdesk hebben en dat de support afdeling goed bereikbaar is. Oftewel heb je een vraag, kom je ergens niet uit? Neem dan direct even contact op met Bitvavo. 

Bitvavo-Helpcentrum

Op de pagina van het Bitvavo Helpcentrum kun je allicht ook al antwoord krijgen op je vraag. Loop je bijvoorbeeld tegen het probleem aan met jouw beveiliging, lukt het storten en/of opnemen niet? Dan kun je snel en gemakkelijk doorklikken via de bovenstaande termen. 

Bitvavo-Helpcentrum

Maar ook vind je hier de antwoorden op meest gestelde vragen. Denk hierbij aan jouw telefoonnummer wijzigen, de 2FA instellen, een nieuwe wachtwoord aanvragen en/of jouw e-mailadres wijzigingen. 

Chat met Bitvavo

Ook vind je op deze pagina van het Helpcentrum van Bitvavo een chat functie. Zie ook onderstaande afbeelding. Door op het icoontje met chat te klikken springt er een popup op, waar jij je vraag kunt stellen. Wel nog even je naam, email en taal noteren alvorens jij je vraag kunt stellen. Voor alle mogelijkheden om contact op te nemen met Bitvavo bekijk dan ons Contact opnemen met Bitvavo artikel. 

Bitvavo-chat

Veelgestelde vragen Contact opnemen Bitvavo-FAQ

Via de website van Bitvavo kun je contact opnemen via de LiveChat. Deze is te vinden onderaan iedere pagina aan de rechter zijde. 

Helaas is het niet mogelijk om naar Bitvavo te bellen. Wel circuleert er een nummer van Bitvavo op het internet maar deze is onbereikbaar. 

Via de social media kanalen van Bitvavo is het niet mogelijk om contact op te nemen voor vragen. Je krijgt simpelweg geen reactie als je reageert via deze platformen.  

Dit is per medium verschillend. Maar het snel wordt er gereageerd via de LiveChat. Hier krijg je meestal al binnen een paar uur reactie, hetgeen via de mail wat langer kan duren. 

Bitvavo zal in eerste instantie nooit zomaar met haar gebruiker contact opnemen. Dit alleen maar daar jij zelf een vraag hebt gesteld. Pas dus goed op daar je een bericht krijgt van Bitvavo. Dit kan zomaar eens een scam en/of  hack zijn. 

Account aanmaken Bitvavo

Bij Bitvavo maak je snel en gemakkelijk een gratis account aan door de volgende stappen te doorlopen. En doe je dat vandaag nog hoef je ook nog eens over jouw eerste 1.000 euro geen tradingfees te betalen (Bitvavohulp cadeautje).

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is jouw account gereed voor gebruik en het aankopen van je gewenste digitale valuta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

Advertentie 

Recente berichten

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today you’ll read about Kim Kardashian’s fine, EU policymakers about tax and blockchain and crypto regulation.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about a new law introduced in the UK, Disney’s latest job posting and stablecoins.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about the aftermath of the Merge and a red notice for Do Kwon.

Update on Incident: September 7

On September 7, Bitvavo experienced a technical issue which led to the personal data of eight users being shown on our app and web. We apologize for this issue, as keeping user funds and user data safe is our top priority, and want to stress that we understand your trust

Crypto Nieuws