Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

Bitvavo-logo

Bitvavo Affiliate worden

Word een affiliate partner en ontvang een onbeperkte, permanente commissie beginnend vanaf 15% op alle transactiekosten op de door u aangeleverde gebruikers.

Bitvavo-affiliate

Het affiliate systeem van Bitvavo is een win-winsituatie, aldus de website van Bitvavo. Ze schrijven hier het volgende over:

  • Bied referrals een betrouwbaar platform
  • Genereer een passief en permanent inkomen
  • Profiteer van een opkomend ecosysteem

Affiliate worden

Om een Bitvavo Affialte partner te worden dient u drie verschillende stappen te doorlopen. 

Aanmelden

Allereerst is het natuurlijk noodzakelijk om een Bitvavo account aan te maken.  Alle opbrengsten van uw affiliate activiteiten worden namelijk bijgeschreven in uw Bitvavo Wallet. 

Deel uw link

Via uw Bitvavo profiel in uw Bitvavo Dashboard vind je een persoonlijke affiliate link die u kunt verspreiden onder familie en vrienden. 
 

Commissie ontvangen

In eerste instantie zul je een permanente commisieei ontvangen van 15% op de handelskosten die de door jouw aangebrachte gebruikers betalen. 
Veiligheidsmaatregelen-Bitvavo

Promotiemateriaal

Om het delen van jouw affiliate link nog gemakkelijk te maken heeft Bitvavo ook een groot scala aan promotiemateriaal beschikbaar zoals handelswidgets, koersinformatie, screenshots, banners, logo’s en content. Oftewel maak gratis gebruik van de beschikbare resources om zo extra geld te verdienen middels het Bitvavi affiliate partner programma.

Account aanmaken Bitvavo

Bij Bitvavo maak je snel en gemakkelijk een gratis account aan door de volgende stappen te doorlopen. En doe je dat vandaag nog hoef je ook nog eens over jouw eerste 1.000 euro geen tradingfees te betalen (Bitvavohulp cadeautje).

  1. Ga naar registreren.
  2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Vul jouw persoonsgegevens in.
  4. Verifieer uw identiteit.
  5. Plaats gelden op uw account.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen is jouw account gereed voor gebruik en het aankopen van je gewenste digitale valuta.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

DCG Update Statement (07-02-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

We zijn blij te kunnen melden dat partijen gisteravond (6 februari) in een tweede hoorzitting een tevredenstellend principeakkoord hebben voorgesteld

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we talk about the spike of Bitcoin after the Feds announcement, the performance of metaverse tokens, and more.

DCG Update Statement (27-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

De onderhandelingspartijen zijn de afgelopen week dichterbij een oplossing gekomen en zijn daar positief over, zoals ook blijkt uit onder

Bitvavohulp

DCG Update Statement (20-01-2023)

Please find the English version below.

[Dutch] Zoals eerder [https://blog.bitvavo.com/dcg-update-statement-10-01-2023/]
gemeld is Bitvavo samen met andere schuldeisers en adviseurs actief in gesprek
met DCG om het openstaande bedrag terug te krijgen.

Afgelopen nacht heeft Genesis Chapter 11 ingediend. Dit is een belangrijke stap
in het proces

Crypto Nieuws