Basic-Attention-Token

Basic Attention Token stijging – BAT maakt bullish beweging

De digitale munt Basic Attention Token (BAT) lijkt vandaag uit het dal te zijn gekropen en laat tekenen van een bullische beweging zien. Op moment van schrijven is deze digitale munt zo’n 10% gestegen en maakt ze higher highs en higher lows. 

Over Basic Attention Token

Basic Attention Token (BAT) houdt zich bezig met het plaatsen van advertenties, oftewel heeft een manier gevonden om de tekortkomingen in de reguliere markt aan te pakken. Dit doet ze met behulp van de blockchaintechnologie. Oftewel door een gedecentraliseerd platform te bouwen waarop adverteerders hun advertenties kunnen plaatsen en hierbij betalen met BAT tokens. Gebruikers kunnen op hun beurt advertenties bekijken tegen betaling. 

1d Timeframe

Op het dagelijkse tijdframe zien we dat Basic Attention Token vanaf het aanbreken van een nieuwe dag al zo’n 10% is gestegen. 

De koers beleefde een dieptepunt zo rond 13 juni en is sindsdien met een bullische beweging naar boven bezig. Ook lijkt het er nu op dat de locale top zo rond de 0.44 op dit moment wordt uitgeschakeld en dat het voor BAT nog niet over is.

1h Timeframe

Op de 1 uur grafiek zien we dat de Bulls al een tijdje higher highs en higher lows aan het printen zijn, wat natuurlijk een bullische beweging is. Het uitschakelen van de groene lijn zo rond het prijspunt van de 0.41 was hiervan de bevestiging. Ook zien we rond dit level een mooie terugtest na de uitbraak, vanwaar de koers haar weg voortzette. 

Voor toekomstige targets moeten we echt een stukje verder kijken, want er is weinig tot geen weerstand door de snelle crash vanuit midden Mei. Dit is ook een van de redenen waarom wij deze munt scherp in de gaten houden voor interessante gains voor in de toekomst. 

Basic Attention Token kopen

Wil je nu ook Basic Attention Token (BAT) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Basic-Attention-Token-kopen
Bitcoinhelper-banner2