Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

BarnBridge-kopen-bij-bitvavo

BarnBridge stijging – BarnBridge (BOND) stijgt vandaag met maar liefst 250%

Advertentie 

Barnbridge stijging. Barnbridge stijgt vandaag met maar liefst 100% en lijkt uit het dal te klimmen. Wat hier verder aan de hand is lees je in ons artikel. 

Over Barnbridge

BarnBridge (BOND) is een zogenaamde governance token van BarnBridge. BarnBridge richt zich op het verminderen van DeFi risico’s. Denk hierbij aan inflatierisico, marktprijsrisico, en volatiliteitsrisico. Het bijbehorende token, de  BOND token, is het governance token van het systeem. Bezitters van BOND kunnen stemmen over bijvoorbeeld updates van het platform. 

1w Timeframe

Op het wekelijkse timeframe is de stijging van Barnbridge goed waar te nemen. Wat opvalt is dat deze beweging is ontstaan vanaf de bodem zo rond 13 juni. Na eerst drie weken van consolidatie wist deze munt begin deze week uit te breken en totaal een stijging te noteren van zo’n 250%. 

Barnbridge-stijging

1d Timeframe

Op het dagelijkse timeframe zien we goed de consolidatieperiode voorafgaande aan deze indrukwekkende stijging. Een stijging tot de top vandaar liefst zo’n 250%. Op moment van schrijven is hier nog zo’n 100% van over en is natuurlijk de vraag of dit het begin is van meer. 

Wat interessant is is dat de prijs weerstand ondervond bij de $9.56 een belangrijk support en weerstandslevel uit het verleden. Dit level claimen zou betekenen dat Barnbridge klaar is voor meer. Targets om op het wekelijkse timeframe in de gaten te houden zijn de 18.4 en de 22.13. 

Barnbridge-stijging-1d

1h Timeframe

Het lastige aan zo een snelle stijging is vaak dat deze ook weer snel kunnen zakken. Dit omdat er weinig support wordt opgebouwd en inefficiënties achterblijven. Wanneer we de Fibonacci retracementool er naast houden zien we een belangrijk gebied rond de 0.618 (golden pocket) en het grijze orderblock wat daar ligt. Een snelle continuatie zou kunnen betekenen dat de 0.382 geraakt wordt en we vanaf daar weer de $10 grens gaan opzoeken. We blijven deze munt voor je in de gaten houden!

Barnbridge-stijging-1h

Barnbridge kopen

Wil je nu ook Barnbridge (BOND) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

BarnBridge (BOND) is een zogenaamde governance token van BarnBridge. BarnBridge richt zich tip het verminderen van DeFi risico's. Denk hierbij aan inflatierisico, marktprijsrisico, en volatiliteitsrisico. Het bijbehorende token, de  BOND token, is het governance token van het systeem. Bezitters van BOND kunnen stemmen over bijvoorbeeld updates van het platform. 

Wil je nu ook Barnbridge (BOND) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Meer informatie over Barnbridge (BOND), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

Advertentie 

Recente berichten

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today you’ll read about Kim Kardashian’s fine, EU policymakers about tax and blockchain and crypto regulation.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about a new law introduced in the UK, Disney’s latest job posting and stablecoins.

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. Today we’re talking about the aftermath of the Merge and a red notice for Do Kwon.

Update on Incident: September 7

On September 7, Bitvavo experienced a technical issue which led to the personal data of eight users being shown on our app and web. We apologize for this issue, as keeping user funds and user data safe is our top priority, and want to stress that we understand your trust

Crypto Nieuws