Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

BarnBridge-kopen-bij-bitvavo

BarnBridge stijging – BarnBridge (BOND) stijgt 570% in week tijd

Barnbridge stijging. Barnbridge stijgt deze week met maar liefst 570% en lijkt nog alles behalve klaar met klimmen. Wat hier verder aan de hand is lees je in ons artikel. 

Over Barnbridge

BarnBridge (BOND) is een zogenaamde governance token van BarnBridge. BarnBridge richt zich op het verminderen van DeFi risico’s. Denk hierbij aan inflatierisico, marktprijsrisico, en volatiliteitsrisico. Het bijbehorende token, de  BOND token, is het governance token van het systeem. Bezitters van BOND kunnen stemmen over bijvoorbeeld updates van het platform. 

1w Timeframe

In ons vorige artikel over de stijging van BarnBridge zagen we dat de eerste resistance zone werd opgezocht en daar (tijdelijk) werden afgewezen. Zie ook foto links. Op de tweede foto, lees de stijging van vandaag, zien we dat deze munt van geen ophouden weet. Oftewel is in 7 dagen met maar liefst 570% gestegen. Op dit moment zien we mooi op de weekly chart hoe we worden tegengehouden door de zonde die ligt rondom het punt $14.50. 

Barnbridge-stijging
Baanbridge-stijging

1d Timeframe

Op het 1d timeframe zien we dat we op dit moment support vinden rondom een belangrijke resistance zone die nu getest wordt als support ($12.00). Kijken we een lijntje verder terug naar beneden, de zone die ligt rond de $9.50 zien we dat deze een tijd lang resiatnce is geweest, maar vandaag doorbroken met een mooie groene candle. Het zou ons in die zin ook niet verbazen dat we deze opnieuw testen als support, om vanuit daar onze weg naar boven te continueren. 

Wat dit scenario zou kunnen ondersteunen is het feit we een mooi Bullish cross zien tussen de 20 en 50 EMA. Vaak een zeer positief teken, oftewel een punt waar doorgaan een trendommekeer plaatst vind. Of dat deze keer ook zo zal zien, zal de tijd moeten uitwijzen. Maar allicht kan de 1h daar ons meer over vertellen. 

Baanbridge-stijging-1d

1h Timeframe

Een scenario wat we in ons eerdere artikel nog bespraken was het opzoeken van de grijze box en de golden pocket zoals is te zien in afbeelding 1 (links). In afbeelding 2 (rechts) zien we dat we prachtig in deze zone zijn gewickt en vanaf daar onze weg naar boven hebben gecontinueerd. Mooi ook om te zien hoe de blauwe lijn de EMA 50 constant als support fungeert. Zie ook de aangegeven cirkels op de chart. 

Een scenario wat zich zou kunnen uitspelen is het nog een keer testen van deze blauwe lijn en het fib level 0.5 rondom het prijslevel $11.12. Zakken we hier doorheen, zou er best wel op de 1h een trend ommekeer kunnen plaatsvinden waar het opzoeken van de grijze box, het vorige weerstandslevel, zeker tot de mogelijkheden behoort. Op zich een prima en gezond scenario waar we dan het oude resistance level rondom de $9.18 kunnen flippen als support. 

Barnbridge-stijging-1h

Barnbridge kopen

Wil je nu ook Barnbridge (BOND) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Over Barnbridge

BarnBridge (BOND) is een zogenaamde governance token van BarnBridge. BarnBridge richt zich tip het verminderen van DeFi risico's. Denk hierbij aan inflatierisico, marktprijsrisico, en volatiliteitsrisico. Het bijbehorende token, de  BOND token, is het governance token van het systeem. Bezitters van BOND kunnen stemmen over bijvoorbeeld updates van het platform. 

Barnbridge kopen

Wil je nu ook Barnbridge (BOND) kopen, maak dan vandaag nog een account aan bij deze broker. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Barnbridge Chart

Meer informatie over Barnbridge (BOND), zoals bijvoorbeeld een uitgebreide charts vind je op Bitcoinhelper. De Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

[Please find the Dutch version below]

[English] New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

* Bitvavo has decided to list Floki (FLOKI)
* From today on, the FLOKI token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Meme coin projects like Floki carry risk

Bitvavo wants to give people the opportunity

This Week in Crypto

Please find the Dutch version below.

[English] Welcome to our weekly update. Here you’ll find a brief overview of the main news and happenings in the crypto market.

1.Dutch crypto platfrom LiteBit to cease operations and set up collaboration with Bitvavo

Due to market developments, veteran Dutch crypto

Bitvavo lists Pepe (PEPE)

[Please find the Dutch version below.

[English] Introducing Pepe (PEPE)

* By popular demand, Bitvavo has decided to list Pepe (PEPE)
* From today on, the token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Please be aware of the risks involved

At Bitvavo, we embrace the evolving landscape

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. This week we discuss the SEC, the GREED token, Worldcoin, and Ledger.

Crypto Nieuws