Bitvavohulp-logo-banner

Advertentie 

NULS kopen bij Bitvavo

Nuls stijging – Nuls stijgt deze week met maar liefst 60%

De digitale munt Nuls (NULS) beleeft deze week een interessante tijd, want deze munt wist maar liefst op zijn hoogtepunt een stijging van 60% neer te zetten. Of ze dit weet vast te houden blijft natuurlijk altijd de vraag. 

Over NULS

Nuls (NULS) is weer zo een soort platform wat de blockchain technologie gebruikt over nieuwe applicaties op te bouwen. Nuls richt zich in deze op efficiëntie, kostenverlaging en eenvoud. In algemene zin is het nog ontzettend kostbaar en voor een hoop mensen ingewikkeld om dergelijke applicaties te bouwen. Het bedrijf heeft een aantal tools ontwikkeld om deze doelstelling te bewerkstelligen. Denk hierbij aan de Multi-Chains van Nuls. Vanwege deze chain is het voor commerciële bedrijven nu makkelijker om in Blockchain te stappen en hun business model over te zetten naar een blockchain applicatie. 

1W Timeframe

Op het wekelijkse timeframe zien we dat NULS dichtbij is gekomen bij de eerdere bodem uit Maart 2020. Een punt die de enorme stijging vanuit 2021 markeerde. Het was dat jaar dat NULS een stijging beleefde van zo’n 860%

Aan het einde van het jaar 2021 deed ze het nog even dunnetjes over, want na het bereiken van de locale bodem van 0.36 wist de ATH te breken met een stijging van 300%+

NULSUSDT_2022-07-10_18-43-55

1d Timeframe

Op het dagelijkse tijdframe zien we dat NULS even uit de ingetekende box wist te breken en een stijging van maar liefst 60% optekende. Op dit moment is de koers weer teruggevallen en lijkt het er op dat we weer terug zullen geraken bij af. 

NULSUSDT_2022-07-10_18-45-33

4h Timeframe

Op het 4h timeframe zien we duidelijk de correctie van NULS vanaf de top zo rond 0.28. Op moment van schrijven zijn we gedaald tot 0.20. Een daling van maar liefst 26%. Wel zien we dat de structuur nog steeds Bullish is, waar we een oog houden op het level 0.19 en 0.17 (de groene lijn). Verliezen we de laatste, zullen we zeker weer opzoek gaan naar een veel lager punt. 

NULSUSDT_2022-07-10_18-47-35
NULSUSDT_2022-07-10_18-48-51

NULS kopen

Wil je nu ook Nuls (NULS) kopen? Maak dan vandaag nog een account aan bij Bitvavo en betaal ook nog eens over de eerste 1.000 euro geen transactiekosten. Wil je weten hoe een Bitvavo account aan te maken? Lees dan de volgende artikelen, of navigeer naar ons menu > Registratie. Account aanmaken Bitvavo. Je bank koppelen aan je Bitvavo account. Je account goed beveiligen met een 2fa beveiliging

Bitcoinhelper-banner2

Advertentie 

<

Advertentie 

Recente berichten

New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

[Please find the Dutch version below]

[English] New on Bitvavo: Floki (FLOKI)

* Bitvavo has decided to list Floki (FLOKI)
* From today on, the FLOKI token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Meme coin projects like Floki carry risk

Bitvavo wants to give people the opportunity

This Week in Crypto

Please find the Dutch version below.

[English] Welcome to our weekly update. Here you’ll find a brief overview of the main news and happenings in the crypto market.

1.Dutch crypto platfrom LiteBit to cease operations and set up collaboration with Bitvavo

Due to market developments, veteran Dutch crypto

Bitvavo lists Pepe (PEPE)

[Please find the Dutch version below.

[English] Introducing Pepe (PEPE)

* By popular demand, Bitvavo has decided to list Pepe (PEPE)
* From today on, the token is available for trading, depositing and withdrawing on the Bitvavo platform
* Please be aware of the risks involved

At Bitvavo, we embrace the evolving landscape

This Week in Crypto

Welcome to our weekly update. This week we discuss the SEC, the GREED token, Worldcoin, and Ledger.

Crypto Nieuws